BUSINESS
  • MKB
  • GROTE BEDRIJVEN
  • AUTO VAN DE ZAAK
  • BUSINESS-MODELLEN
  • LinkedIn
  • ZAKELIJKE DIENSTEN

MKB

1-49 voertuigen
Alfa Romeo biedt speciale oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf, btw-plichtige freelancers en zzp'ers, handelsagenten, vertegenwoordigers, consultants, verzekeringsadviseurs en andere zelfstandigen die veel op weg zitten. Daarnaast komt Alfa Romeo met gunstige voorwaarden tegemoet aan de specifieke mobiliteitsbehoeftes van onder andere rijschoolhouders, zelfstandige taxi- en privéchauffeurs, non-profit-organisaties en overheidsdiensten.
GROTE BEDRIJVEN

GROTE BEDRIJVEN

50+ wagenpark
Alfa Romeo biedt grote bedrijven maatwerkoplossingen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Bedrijven met een vloot van meer dan vijftig voertuigen kunnen terecht bij de divisie Fleet & Business als partner voor alle merken van de FCA Group. Leaserijders die op zoek zijn naar een unieke rijervaring kunnen hun auto uitzoeken uit het aanbod dat Alfa Romeo speciaal voor hen heeft samengesteld.
Kijk voor meer informatie op Kijk voor meer informatie op
BEKIJK VOERTUIGEN
AUTO VAN DE ZAAK

AUTO VAN DE ZAAK

Uw auto, vele voordelen
Bij het kiezen van uw auto van de zaak gaan uw wensen niet altijd hand in hand met uw mogelijkheden. Met de Alfa Romeo modellen verandert dat. De business modellen bieden uitstekende specificaties met de zakelijke gebruiker in gedachten. Functies zijn onder meer cruise control, climate control, parkeersensoren, U-Connect infotainment-systeem met Bluetooth, maar afhankelijk van uw modelkeuze ook luxueuze bekleding van leder en stof en details zoals een dubbel verchroomd uitlaatsierstuk en aluminium dorpellijsten. Kies uw auto. Bekijk specifieke voordelen die uw keuze bevestigen en bekijk hier onder de speciale business modellen.
BUSINESS-MODELLEN

BUSINESS-MODELLEN

Zakendoen met passie

Alfa Romeo biedt een reeks Business-modellen die precies aansluiten op de behoeftes van zakelijke rijders.

Modellen die zich onderscheiden in veiligheid, stijl en technologie. En natuurlijk met minimale emissies, zodat u verzekerd bent van een lage bijtelling.

MEER INFORMATIE

GIULIA BUSINESS

Puur rijplezier van Alfa Romeo met ongeëvenaarde prestaties en efficiency. 

De Giulia Business is standaard onder andere uitgerust met 16-inch lichtmetalen velgen, cruise control, elektrisch verwarmbare en inklapbare buitenspiegels, parkeersensoren achter en Alfa™ Connect NAV-infotainmentsysteem met navigatie en 6,5-inch touchscreen. Bovendien beschikt hij daarnaast over een breed pakket veiligheidsvoorzieningen, waaronder Forward Collision Warning (FCW), Autonomous Emergency Brake (AEB) met voetgangerherkenning, Integrated Brake System (IBS) en Lane Departure Warning (LDW).

MEER INFORMATIE

GIULIA BUSINESS SUPER

Het sportieve karakter van Alfa Romeo met een exclusieve uitrusting: de Giulia Business Super.

De Giulia Business Super is de ideale keuze voor wie een unieke rijsensatie wil combineren met comfort en veiligheid voor dagelijks gebruik. 
In aanvulling op de uitrusting van de Giulia Business biedt de Giulia Business Super als extra's onder meer parkeersensoren vóór en achter en Connect 6,5  Infotainmentsysteem incl Navigatie/Radio en Bluetooth.

  • BUSINESS-MODELLEN
  • GIULIA BUSINESS
  • GIULIA BUSINESS SUPER

BLIJF OP HOOGTE

VOLG FCA FLEET & BUSINESS OP LINKEDIN

FCA Fleet & Business heeft een pagina op LinkedIn aangemaakt om makkelijker met u in contact te komen. U vindt hier aanbiedingen en informatie over onze producten en diensten en kunt suggesties doen, uw mening geven of ervaringen uitwisselen met anderen.

Kijk voor meer informatie op Kijk voor meer informatie op
MEER INFORMATIE
ZAKELIJKE DIENSTEN

ZAKELIJKE DIENSTEN

Alfa Romeo biedt ondernemers en andere zakelijke klanten een volledig pakket om te voorzien in hun mobiliteitsbehoeftes.
Via onze partners bieden wij flexibele financierings- en leasingproducten die het mogelijk maken een Alfa Romeo uit te zoeken die perfect bij uw budget en eisen past. En als u exact wilt weten waar u qua kosten aan toe bent zonder verrassingen achteraf, kunt u kiezen uit diverse onderhoudscontracten en opties voor uitbreiding van de standaard fabrieksgarantie. Voor onderhoud en reparatie beschikken wij over een netwerk van meer dan 6000 dealers en 10.000 erkende werkplaatsen verspreid over heel Europa die u voor u klaar staan om uw mobiliteit te waarborgen.