Alfa romeo fleetbeheer

ALFA ROMEO LEVERT BUSINESS MET PASSIE

Waarom Alfa Romeo?

Wanneer u voor een Alfa Romeo kiest, kiest u voor stijl. Of u nu een freelancer bent, een eenmanszaak heeft of een groot wagenpark beheert, wij bieden de best passende oplossing voor uw mobiliteitsbehoefte. Met passie, maar uiteraard ook met top specificaties en een excellent brandstof verbruik. Wij helpen u bij het nemen van een beslissing die zowel beantwoord aan uw rationele eisen, maar ook aansluit bij wat uw hart u ingeeft.

ZAKELIJK RIJDEN

Bij het kiezen van een leaseauto gaan uw wensen en de u geboden keuzemogelijkheden niet altijd samen. De nieuwe Giulietta verandert dit, deze auto bied uitmuntende specificaties met de zakelijke rijder in het achterhoofd. Specificaties waaronder lichtmetalen velgen, airconditioning, parkeersensoren, U-Connect infotainment systeem met Bluetooth en een 6,5” navigatie scherm. En de Giulietta is nu ook beschikbaar met 1.6 JTDm 120 pk met TCT automaat. Deze maakt het rijden in de Giulietta nog aantrekkelijker.

ZAKELIJK KOPEN

Wanneer u een auto kiest als toegevoegde waarde voor uw bedrijf, dan wilt u een auto welke verschil maakt en uw passie uitstraalt. Met innovatieve technologie zoals de Alfa DNA knop voor afstelling van de rijkarakteristiek, U-Connect Live (met live traffic data en internet streaming mogelijkheden) en een lage CO2 uitstoot vanaf 99g/km, zijn de auto’s van Alfa Romeo verantwoord voor uw bedrijf zonder dat dit ten koste gaat van passie en plezier in autorijden.

WAGENPARK BEHEER

Wij begrijpen dat het beheren van een wagenpark niet gemakkelijk is en dat het streven naar maximale efficiency een continue uitdaging geeft. Alfa Romeo’s technologieën maken dit een stuk eenvoudiger. De zakelijke Giulietta uitvoering is ontworpen met efficiency in het achterhoofd. Zoals een 6,5” Uconnect infotainment systeem voor live traffic updates zodat uw team altijd op tijd is, internet streaming mogelijkheden zodat het team altijd verbonden is en real time feedback van brandstof verbruik en kilometer data, zodat uw team zo efficiënt mogelijk leert rijden.