Het zakelijk voordeel van sportief leasen

De verrassende bundeling van temperament en respect voor het milieu maken de Alfa Romeo Giulietta en de Alfa Romeo MiTo aantrekkelijke opties voor de lease. Zowel privé als zakelijk betekent Alfa Romeo sportief leasen met een voordelige en vaak uniek lage bijtelling.

 

Alfa Romeo Giulietta
De Giulietta is verkrijgbaar in een breed scala aan uitvoeringen die sportiviteit combineren met zakelijk comfort en 20% bijtelling. Bijvoorbeeld de 2.0 JTDm 110 kW (150 pk), die een zeer rijke standaarduitrusting koppelt aan een interessante consumentenprijs. De TCT uitvoering combineert zelfs 125kW (170 pk) met 20% bijtelling.

 

Ontdek de Giulietta

 

Alfa Romeo MiTo
Ook de MiTo is zakelijk sportief effectief als u gaat leasen. U profiteert van 14% bijtelling dankzij een benzinemotor als de Turbo TwinAir 74 kW (100 pk) of een dieselmotor als de 1.3 JTDm 59 kW (80 pk). En het bewijs dat zo'n gunstige bijtelling zich heel sportief kan kleden, bewijst natuurlijk de MiTo Esclusivo.


Ontdek de MiTo Esclusivo

 

Privé lease
Alfa Romeo Private Lease is een slimme vorm van privé leasen. Op basis van een contract van minstens 24 maanden, rijdt u tegen een aantrekkelijk maandbedrag in een gloednieuwe Alfa Romeo zonder bijkomende kosten. Meer weten?

 

Ontdek de voordelen van Alfa Romeo Private Lease


MyAlfaRomeoMyAlfaRomeo
Giulietta LegendeGiulietta Legende
4C4C
ALFA APKALFA APK