NIEUWE STELVIO QUADRIFOGLIO NU TE BESTELLEN

 

Alfa Romeo heeft het orderboek geopend voor de Stelvio Quadrifoglio: de eerste SUV met Quadrifoglio-dna.

 

In de Stelvio Quadrifoglio komen de stijl en flair van het Italiaans design samen met de unieke klasse van Alfa Romeo: zijn styling vertegenwoordigt niet alleen een esthetische waarde, maar draagt ook bij aan cruciale factoren als aerodynamica, snelheid, vermogen en rijdynamiek.

 

De prestaties van deze high-performance SUV zijn indrukwekkend: zijn geheel van lichtmetaal vervaardigde 2,9-liter V6 bi-turbomotor van 510 pk/375 kW is goed voor een topsnelheid van 283 km/h en een acceleratie van 0 tot 100 km/h in slechts 3,8 seconden.

 

De innovatieve Q4-vierwielaandrijving garandeert daarbij optimale tractie en stabiliteit onder alle rijomstandigheden. Zijn compromisloos sportieve karakter komt ook tot uiting in de speciale afstelling van de 8-traps automatische transmissie met schakelovergangen van slechts 150 milliseconde in de Race-modus.

 

Met een nieuw ronderecord voor zijn klasse van 7 minuten en 51 seconden op de Nürburgring heeft de Stelvio Quadrifoglio zich inmiddels ook bewezen als 'de snelste SUV op het circuit'.

 

Ontdek meer over de Stelvio Quadrifoglio