Alfa Romeo toont Tonale conceptcar op de 'Salone del Mobile' van Milaan

De Tonale is Alfa Romeo's eerste middelgrote cross-over met plug-in hybridetechnologie. Als conceptcar geïnspireerd op tijdloze schoonheid en Alfa Romeo's designtaal, is hij na zijn debuut in Genève nu te bewonderen op de internationale interieurdesignbeurs 'Salone del Mobile' van Milaan die wordt gehouden van 9 t/m 12 april. Daar is de Tonale te zien op de Alfa Romeo-installatie in de 'Green Area 5', naast de entree van Hal 7.

 

In het ontwerp van de Tonale is technisch vakmanschap samengebracht met de essentie van de Italiaanse beeldende kunst door de jaren heen,  een designopvatting die Alfa Romeo tot zijn handelsmerk heeft gemaakt. In deze cross-over met een stedelijk en sportief karakter zijn de typische kenmerken van Italiaanse stijl vertaald naar de toekomst, in een perfecte mix van traditie en een vooruitblik op nieuwe perspectieven.

Het interieur is vormgegeven rondom de bestuurder, waarbij de doordachte ergonomie en hoogwaardige materialen bijdragen aan het rijplezier dat de auto met zijn ongeëvenaarde weggedrag biedt.

Met de Tonale conceptcar slaat Alfa Romeo bovendien de weg naar elektrische aandrijving in, waarbij state-of-the-art technologie en spreekwoordelijke rijdynamiek samenkomen om tastbare antwoorden op nieuwe uitdagingen te bieden.

 

Op de beurs biedt Alfa Romeo bezoekers ook een aantal exclusieve merchandise-artikelen, waaronder een 'Quadrifoglio' limited edition-horloge van Eberhard & Co. en de nieuwe Alfa Romeo 'Dolomiti' e-mountainbike van Compagnia Ducale.

 

Lees meer over de Tonale conceptcar.