Selecteer uw auto

Bekijk de services voor uw auto

Vul hier in vier eenvoudige stappen de gegevens van uw auto in om te kijken welke aanbiedingen en services we speciaal voor u en uw auto beschikbaar hebben!

{{selectedModel.saleDescription|| 'Model'}}
{{selectedEngine.description| limitTo: 22}} {{selectedEngine.Fuel.description}} Motor
{{selectedMonths.description}} Maanden maanden
{{selectedKm.description}} Km Km
{{model.saleDescription}}
  Apparatuur
  {{equipment.description}}
  {{engine.description}} {{engine.Fuel.description}}
   {{month.description}} maanden
   {{km.description}} Km

   Voer het kenteken of chassisnummer van uw auto in en ontdek de diensten en speciale aanbiedingen die voor uw auto beschikbaar zijn!

   *Voertuig niet gevonden Het ingegeven voertuig is niet van het merk Alfaromeo.
   BEVESTIGEN
   Toegang tot myAlfaRomeo

   Ga naar uw persoonlijke zone en ontdek wat Alfa Romeo er voor u reserveert

   Toegang tot myAlfaRomeo

   Registreer

   Wilt u nieuws, informatie en exclusieve aanbiedingen voor uw auto ontvangen?

   Registreer u nu op myAlfaRomeo !

   myAlfaRomeo
   Dealers

   Dealers

   Bent u op zoek naar informatie of hebt u hulp nodig? Wilt u een offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem contact met ons op. We staan voor u klaar!

   Zoek een dealer of werkplaats

   Klik op de kaart en zoek een dealer bij u in de buurt! ZOEK EEN DEALER

   Vraag om informatie of maak een afspraak

   ALFA CONNECT: beter connected, beter beveiligd   Alfa Connect biedt een reeks handige onlinediensten die bijdragen aan de veiligheid van uw auto. Alfa Connect kan als extra optie worden toegevoegd bij de aanschaf van een nieuwe Alfa Romeo of naderhand worden toegevoegd bij ieder Alfa Romeo die deze service ondersteunt. Lees hieronder meer over de vele voordelen van Alfa Connect.

    

   MY:ASSISTANT: ALTIJD VERZEKERD VAN SNELLE HULP

   Met Alfa Connect is hulp altijd dichtbij. Snel, simpel en effectief.

   HULP BIJ ONGEVALLEN
   Dankzij de ‘hulp-bij-ongevallen-service’ detecteert de auto zelf een hardere botsing en stuurt de gps-positie direct naar de meldkamer. Een operator van my:Assistant neemt contact met u op en regelt direct hulp.

   PECHHULP
   Bij pech kan de operator van my:Assistant de status van uw auto bekijken en met deze informatie direct hulp naar uw locatie sturen. Zo bent u sneller weer op weg.

   HULP BIJ DIEFSTAL
   Met deze applicatie van Alfa Connect herkent de auto het meteen als deze zonder toestemming wordt meegenomen. Als de diefstal is aangegeven, geeft de operator de gps-coördinaten door en wordt de startfunctie geblokkeerd. Dit zorgt er eveneens voor dat uw auto sneller wordt teruggevonden.


   MY:REMOTECONTROL: CONTROLE OVER UW AUTO OP AFSTAND

   Met My:RemoteControl regelt u via uw smartphone alles op afstand. Zo heeft u uw auto altijd bij zich.

   AUTO ZOEKEN
   Uw auto kwijt op een grote parkeerplaats? Met Alfa Connect vindt u deze zo weer terug, want het systeem toont de snelste route naar uw auto. Waar u ook bent.

   DEURVERGRENDELING
   Iedere auto-eigenaar herkent het: heb ik de deuren goed afgesloten? Met my:RemoteControl kunt u de deuren altijd en overal vergrendelen. Of ontgrendelen.

   WAARSCHUWINGEN
   Weten wat er met uw auto gebeurt als u deze bijvoorbeeld uitleent? Dankzij de waarschuwingen applicatie ziet u direct wanneer de auto afwijkt van een vooraf bepaalde route of de bestuurder in kwestie te snel rijdt.   MY:CAR: SLIM BEHEER VAN UW AUTO VIA UW SMARTPHONE

   Met Alfa Connect my:Car heeft u het beheer van uw auto volledig in eigen hand. Zo checkt u probleemloos en op afstand het brandstofpeil, de accu, bandenspanning, kilometerstand en of uw auto correct is afgesloten.


   ACTIVEER ALFA CONNECT-SERVICES!

   Als u gebruik wilt maken van de services van Alfa Connect neemt u contact op met uw dealer. Deze informeert u persoonlijk over de kosten en of uw Alfa geschikt is voor deze upgrade. Bij aanschaf van Alfa Connect zijn de registratiekosten het 1ste jaar gratis.

   Na installatie ontvangt u een activeringslink via uw e-mailadres. Via deze link komt u op uw persoonlijke FCA-pagina waar u uw auto aanmeldt om de activering te voltooien.

   Per e-mail ontvangt u een bevestiging wanneer de Alfa Connect-services zijn geactiveerd. Download vervolgens de gratis Uconnect LIVE-app en installeer deze op je telefoon. En dan kunt u van alle exclusieve services die Alfa Connect biedt gebruikmaken.

   Wilt u gebruikmaken van de handige online diensten van Alfa Connect?

   Vraag naar de mogelijkheden voor uw auto of maak gelijk een afspraak bij uw dealer!