Selecteer uw auto

Bekijk de services voor uw auto

Vul hier in vier eenvoudige stappen de gegevens van uw auto in om te kijken welke aanbiedingen en services we speciaal voor u en uw auto beschikbaar hebben!

{{selectedModel.saleDescription|| 'Model'}}
{{selectedEngine.description| limitTo: 22}} {{selectedEngine.Fuel.description}} Motor
{{selectedMonths.description}} Maanden maanden
{{selectedKm.description}} Km Km
{{model.saleDescription}}
  Apparatuur
  {{equipment.description}}
  {{engine.description}} {{engine.Fuel.description}}
   {{month.description}} maanden
   {{km.description}} Km

   Voer het kenteken of chassisnummer van uw auto in en ontdek de diensten en speciale aanbiedingen die voor uw auto beschikbaar zijn!

   *Voertuig niet gevonden Het ingegeven voertuig is niet van het merk Alfaromeo.
   BEVESTIGEN
   Toegang tot myAlfaRomeo

   Ga naar uw persoonlijke zone en ontdek wat Alfa Romeo er voor u reserveert

   Toegang tot myAlfaRomeo

   Registreer

   Wilt u nieuws, informatie en exclusieve aanbiedingen voor uw auto ontvangen?

   Registreer u nu op myAlfaRomeo !

   myAlfaRomeo
   Dealers

   Dealers

   Bent u op zoek naar informatie of hebt u hulp nodig? Wilt u een offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem contact met ons op. We staan voor u klaar!

   Zoek een dealer of werkplaats

   Klik op de kaart en zoek een dealer bij u in de buurt! ZOEK EEN DEALER

   Vraag om informatie of maak een afspraak

   ALFA CONNECT   Alfa Connect biedt u een reeks handige online diensten voor onder andere het aanvragen van pechhulp, het verzenden van een noodoproep bij een ongeval en het opsporen van uw auto in het geval van diefstal. Daarnaast kunt u via Alfa Connect op uw smartphone opzoeken waar uw auto geparkeerd staat, checken of het tijd is voor een onderhoudsbeurt en op afstand de portieren vergrendelen of ontgrendelen.
   Alfa Connect kan als optie worden besteld bij aankoop van een nieuwe auto of naderhand als accessoire worden aangeschaft voor elke Alfa Romeo die dit online-dienstenpakket ondersteunt. Neem voor meer informatie over beschikbaarheid, ondersteunde modellen en activering contact op met uw dealer.
   Ontdek het complete aanbod aan Alfa Connect-diensten!

    

   MY:ASSISTANT: ALTIJD VAN SNELLE HULP VERZEKERD

   Alfa Connect Crash Assistance verzekert u van snelle hulp bij een ongeval. Na het waarnemen van een botsing stuurt de auto automatisch een melding naar de alarmcentrale, waarbij onder andere de kracht van de impact en de GPS-positie van de auto worden vermeld. Een my:Assistant-medewerker zal vervolgens proberen u te bellen en stuurt indien nodig de hulpdiensten naar de plaats van het ongeluk.

   Alfa Connect Roadside Assistance biedt u 24 uur per dag hulp bij pech onderweg.
   Via de Alfa Connect-app kunt u contact opnemen met de centrale, waarna de my:Assistant-medewerker pechhulp regelt
   zodat u zo snel mogelijk uw weg weer kunt vervolgen.

   Als uw auto niet meer op plek staat waar u hem hebt achtergelaten, kan Alfa Connect u helpen hem terug te vinden.
   Wanneer de auto zonder uw medeweten of toestemming wordt verplaatst, wordt namelijk direct de my:Assistant-centrale gealarmeerd. Dit gebeurt ook bij pogingen het systeem onklaar te maken. Na melding van de diefstal kan een my:Assistant-medewerker de GPS-coördinaten naar de politie sturen en eventueel de motor op afstand afzetten om de opsporing te vergemakkelijken.


   MY:REMOTECONTROL: CONTROLE OVER UW AUTO OP AFSTAND

   'Heb ik mijn auto wel goed afgesloten? Iedereen wordt wel eens door die gedachte overvallen. Dankzij Alfa Connect my:Remotecontrol is paniek in dat geval echter niet meer nodig, want via de Alfa Connect-app op uw smartphone kunt u de portieren op afstand vergrendelen of ontgrendelen. Waar u zich ook bevindt.

   In een grote parkeergarage of op een onoverzichtelijk parkeerterrein kan het soms lastig uw auto terug te vinden. Ook hiervoor biedt my:Remotecontrol uitkomst: de Alfa Connect-app toont op het scherm van uw telefoon precies waar uw auto staat en hoe u daar het snelste komt.

   Wanneer uw kinderen hun rijbewijs hebben gehaald, willen ze natuurlijk ook rijden. Dankzij my:Remotecontrol kunt u uw auto gerust meegeven: als de auto een vooraf afgebakend gebied verlaat of harder rijdt dan toegestaan, krijgt u daarvan automatisch een melding*.

   *Diensten die gebruikmaken van voertuiglocalisatie kunnen worden gedeactiveerd met behulp van Privacy Mode-service.   MY:CAR: SLIM BEHEER VAN UW AUTO VIA UW SMARTPHONE

   Met my:Car hebt u het beheer van uw auto helemaal in eigen hand. Is het tijd voor een beurt of de APK? Hoeveel brandstof zit er nog in de tank? Zijn de banden nog op spanning? U checkt het allemaal via de Alfa Connect-app op uw smartphone.


   ACTIVEER ALFA CONNECT-SERVICES IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN!

   Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Alfa Connect, dient u contact op te nemen met uw dealer. Deze zal u vragen naar enkele persoonlijke gegevens, waaronder uw e-mailadres.
   Op dit adres ontvangt u een mail met een activeringslink. Deze link biedt toegang tot een site waar u zich moet registreren of kunt aanmelden met de gegevens van uw FCA-account. Voer hier de gevraagde gegevens van uw auto in om de activering te voltooien.
   Per e-mail ontvangt u een bevestiging wanneer de Alfa Connect-services zijn geactiveerd. Download vervolgens de Alfa Connect-app en installeer deze op uw telefoon. Nu kunt u de diensten van Alfa Connect gebruiken!
   De diensten zijn ook toegankelijk via uw persoonlijke profiel op www.alfaromeoconnect.eu.

   Wilt u gebruikmaken van de handige online diensten van Alfa Connect?

   Vraag naar de mogelijkheden voor uw auto of maak gelijk een afspraak bij uw dealer!