STELVIO EN GIULIA QUADRIFOGLIO NRING
 • Limited series
 • Giulia Quadrifoglio NRING
 • STELVIO QUADRIFOGLIO NRING
 • INFOTAINMENT
 • PRESTATIES
 • NÜRBURGRING
 • CUSTOMER EXPERIENCE
 • Ontdek de video’s

PERFORMANCE IN EEN LIMITED SERIE

Niet elke auto vestigt een nieuw record op de Nürburgring. Ter ere van de ronderecords die de Giulia en Stelvio Quadrifoglio voor hun klasse hebben gebroken op het legendarische circuit in de Duitse Eifel brengt Alfa Romeo daarom nu een speciale NRING-uitvoering van deze bijzondere auto's uit in een gelimiteerde serie van slechts 108 genummerde exemplaren per model (in Europa, het Midden-Oosten, en Afrika).

Giulia Quadrifoglio NRING

GIULIA QUADRIFOGLIO NRING

DESIGN EN PERFORMANCE 'MADE IN ITALY'

Geïnspireerd op het nieuwe record dat de Alfa Romeo Giulia als snelste productiesedan heeft gevestigd op de Nürburgring, is de Giulia Quadrifoglio NRING voorbestemd een collectors item te worden voor ware liefhebbers. Voorzien van sportieve extra's en afgewerkt in een speciale grijze lak komt hij beschikbaar in een beperkt aantal.

EXTERIEUR

EXCLUSIVITEIT GEGARANDEERD 

Afgezien van zijn exclusieve grijze lakkleur is de Giulia Quadrifoglio NRING herkenbaar aan zijn zuivere lijnen die het Giulia-design optimaal tot hun recht laat komen. Zijn sportieve karakter wordt extra benadrukt door het gebruik van carbon voor onder andere de motorkap, het schuifdak, de achterspoiler, zijskirts, V grille en spiegelkappen.

INTERIEUR

DE MENS CENTRAAL

De beroemdste voorbeelden uit de historie van de industriële vormgeving kenmerken zich door een verbinding tussen constructieve eisen, natuurlijke elementen en de mens. Het interieur van de Giulia Quadrifoglio NRING is voortgekomen vanuit dezelfde ontwerpopvatting: het dashboard plaatst de bestuurder in het centrum van de aandacht en onderscheidt zich door een afwerking met hoogwaardige materialen. De rode bekleding en Sparco-sportstoelen met carbon-buitenschaal dragen verder bij aan het creëren van een omgeving die uitdaagt tot sportieve topprestaties, terwijl het carbon typeplaatje met het serienummer het exclusieve karakter van de Giulia Quadrifoglio NRING benadrukt.

 • GIULIA QUADRIFOGLIO NRING
 • EXTERIEUR
 • INTERIEUR
STELVIO QUADRIFOGLIO NRING

STELVIO QUADRIFOGLIO NRING

LIMITED EDITION

Geïnspireerd op het nieuwe record dat de Alfa Romeo Stelvio als snelste SUV heeft gevestigd op de Nürburgring, is de Stelvio Quadrifoglio NRING voorbestemd een collectors item te worden voor ware liefhebbers. Voorzien van sportieve extra's en afgewerkt in een speciale grijze lak komt hij beschikbaar in een beperkt aantal van slechts 108 exemplaren.

EXTERIEUR

EVENWICHT IN STIJL EN DYNAMIEK

De Stelvio Quadrifoglio NRING straalt naar alle kanten sportieve kracht uit. Zijn elementaire lijnen en gespierde vormen creëren een natuurlijk evenwicht in stijl en dynamiek, terwijl zijn gebruik van carbon voor de V grille, spiegelkappen and zijskirts samen met het glazen panoramadak zijn exclusieve karakter accentueren.

INTERIEUR

SPORTIEF EN ELEGANT

Het interieur van de Stelvio Quadrifoglio NRING kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen als leder en Alcantara in combinatie met elementen van koolstofvezel, zoals het exclusieve typeplaatje met het serienummer. Hetzelfde materiaal is ook gebruikt voor de buitenschaal van de Sparco-sportstoelen, die een optimale ondersteuning van het lichaam bij een sportieve rijstijl garanderen.

    

 • STELVIO QUADRIFOGLIO NRING
 • EXTERIEUR
 • INTERIEUR
INFOTAINMENT

COMPLEET INFOTAINMENT

GEBRUIKSVRIENDELIJKE TECHNOLOGIE

De Stelvio en Giulia Quadrifoglio NRING zijn uitgerust met een AlfaTM Connect infotainmentsysteem van de nieuwste generatie met 8,8-inch HD-touchscreen, DAB digitale radio en navigatie. Ondersteuning van Apple CarPlay en Android AutoTMmaken eenvoudige integratie met een iPhone of smartphone mogelijk om veilig te bellen en berichten te beluisteren of versturen. Of om eigen muziek te selecteren en die af te spelen via het geïntegreerde Harman Kardon® Sound Theatre met veertien speakers en subwoofer.

PRESTATIES

TOPPRESTATIES

KRACHT EN EMOTIE

Onder de motorkap van de Stelvio en Giulia Quadrifoglio NRING ligt de beroemde 2,9-liter 90° V6 bi-turbomotor met een vermogen van 510 pk/375 kW die dankzij zijn lichtgewicht constructie uitzonderlijke prestaties combineert met een lichtvoetig rijgedrag. De carbon-keramische remschijven staan daarbij garant voor circuitwaardige remprestaties.

NÜRBURGRING

RINGRECORDS

DE SNELSTE AUTO’S IN HUN KLASSE

Op de beroemde Nürburgring hebben de Stelvio en Giulia Quadrifoglio recordtijden laten klokken van respectievelijk 7 minuten en 51 seconden en 7 minuten en 32 seconden. Met deze prestigieuze records hebben ze zich bewezen als de snelste SUV en snelste productiesedan ter wereld.

CUSTOMER EXPERIENCE

Welkom aan boord

Voor de kopers van de Nürburgring Limited Edition-versies van de Stelvio Quadrifoglio ‘NRING’ en Giulia Quadrifoglio ‘NRING’ heeft Alfa Romeo een bijzondere en exclusieve customer experience in petto. Die begint al in de aanloop tot de aflevering, met de toezending van een genummerde miniatuurversie in schaal 1:18. Deze fraaie modelauto wordt geleverd in een luxe, zwartlederen doosje in Alfa Romeo-stijl, afgewerkt met rode stiksels. Bij het ophalen van de echte auto wacht de nieuwe eigenaar een volgende verrassing in de vorm van een welkomstpakket. Dit bestaat uit een paar Sparco-racehandschoenen, een bedrukt softshell-jack, een Alfa Romeo-sporttas, Quadrifoglio-manchetknopen en een paar originele Car Shoe-autoschoenen.

Toekomstig collector's item

Alle eigenaars van de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio ‘NRING’ en Giulia Quadrifoglio ‘NRING’ ontvangen bij hun auto ook een 'Certificaat van Echtheid', uitgegeven door FCA Heritage. Het besluit om deze Limited Edition-modellen vanwege hun exclusieve karakter, uitzonderlijke prestaties en beperkte oplage te vergezellen van een dergelijk certificaat dat normaal gesproken alleen wordt toegekend aan historische auto's, maakt ze feitelijk direct tot een klassieker en toekomstig collector's item. Samen met het certificaat van echtheid krijgt elke koper ook een genummerde metalen plaquette met het chassisnummer van zijn auto, een fotoboek en een document met de technische specificaties.

Ultieme rijervaring

Om de koopervaring compleet te maken, ontvangen alle eigenaars van de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio ‘NRING’ en Giulia Quadrifoglio ‘NRING’ een uitnodiging voor deelname aan een circuittraining op de Nürburgring in 2019. Exclusief voor NRING-kopers wordt bovendien een speciale servicelijn opengesteld.

 • Welkom aan boord
 • Toekomstig collector's item
 • Ultieme rijervaring
Ontdek de video’s