• Alfa™ Connect Services Lithium Battery

GIULIA EN STELVIO 6C VILLA D'ESTE:

EEN MODERNE SPORTSEDAN EN SUV GEÏNSPIREERD DOOR DE ELEGANTIE VAN DE
EERSTE NAOORLOGSE ALFA ROMEO’S.

Heritage Edition: exclusieve modellen geïnspireerd op het erfgoed van Alfa Romeo

De Giulia en Stelvio 6C Villa d'Este zijn geïnspireerd op een iconische auto uit de geschiedenis van Alfa Romeo: de 6C 2500 SS Villa d'Este. De verfijning van dit toonbeeld van elegantie uit de wederopbouwjaren leeft voort in onder andere de exclusieve lakkleur van beide speciale edities.

6C 2500 SS Villa d’Este: een stijlicoon uit de wederopbouwjaren

De Alfa Romeo 6C 2500 SS stamt uit 1939, maar kreeg zijn bekendheid pas in 1949 toen hij op het Concours d’Elegance van de Villa d’Este de aan de Coppa d’Oro verbonden publieksprijs won: de 'Gran Premio Referendum’.

Dankzij zijn sportief-elegante stijl groeide het model, dat in slechts 36 sterk gepersonaliseerde exemplaren werd gebouwd, uit tot een designvoorbeeld voor de nieuwe generatie naoorlogse Alfa Romeo’s.

EXTERIEUR

De exterieurdetails zijn overgenomen van de Ti-versies van de Giulia en Stelvio als ultieme expressie van sportieve elegantie in Alfa Romeo-stijl.

INTERIEUR

Het interieur is afgewerkt met exclusieve details en verfijnde materialen

MOTOREN IN DE BESTE ALFA ROMEO-TRADITIE

Het motorenaanbod voor de Giulia en Stelvio 6C Villa d’Este bestaat uit uiterst krachtige en efficiënte motoren die zuinig met brandstof omspringen en een soevereine souplesse combineren met ultieme controle.
De Stelvio is uitgerust met een 2.0 turbobenzinemotor van 280 pk/206 kW, de Giulia met een 2.0-turbobenzinemotor van 200 pk/148 kW.

TECHNOLOGIE IN DIENST VAN DE BESTUURDER

Altijd veilig op weg en altijd verbonden met de buitenwereld: de Giulia en Stelvio 6C Villa d’Este zijn standaard uitgerust met rijassistentiesystemen van de nieuwste generatie en een geavanceerd infotainmentsysteem met geïntegreerde navigatie

Meer over de Giulia
Alle genoemde prijzen zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. Afgebeelde modellen en prijzen kunnen afwijken van de werkelijkheid onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen. Alleen geldig bij deelnemende dealers.
De verbruikscijfers zijn gebaseerd op de officiële Europese WLTP testmethode. Het daadwerkelijke verbruik hangt mede af van de omstandigheden en uw rijgedrag.

Alfa Romeo Giulia 6C Villa D’Este 200pk:
Gem. brandstofverbruik WLTP: 7,3-7,5 L / 100KM (1 op 15,6 – 21,3) 163-166 CO2 G/KM
Alfa Romeo Stelvio 6C Villa D’Este 280pk:
Gem. brandstofverbruik WLTP: 8,7-8,9 L / 100KM (1 op 14,4 – 19,2) 198-201 CO2 G/KM