WIJ ZORGEN VOOR UW ALFA ROMEO

Mopar® is de afdeling van Alfa Romeo die zich bezighoudt met de levering van originele onderdelen, accessoires en alle diensten die bedoeld zijn voor de zorg en het onderhoud van auto's van ​Alfa Romeo.     

Alfa Romeo Mopar Zorgt Voor Uw Alfa Romeo

ONDERDELEN

Alleen degene die echt elk afzonderlijk detail en component van een auto kennen, zijn in staat om er volledig voor te zorgen. Onderdelen zijn ontwikkeld en ontworpen om de betrouwbaarheid, het comfort en de prestaties van de auto op het moment dat hij de fabriek verlaat, langdurig te behouden.

ORIGINELE ONDERDELEN

Perfect voor uw Alfa Romeo, tot in het kleinste detail.
Originele onderdelen voldoen aan de meest strikte ontwerp- en productievereisten, om aan de technische specificaties van uw Alfa Romeo te voldoen. Zij ondergaan strikte typegoedkeuringstests enkwaliteitscontroles om te garanderen dat ze voldoen aan veiligheids- en milieunormen .  

GEREVISEERDE ONDERDELEN

Door uit te gaan van originele gebruikte onderdelen, kunnen wij een product maken dat gelijkwaardige prestaties levert als dat van een nieuw onderdeel, met behulp van een gecertificeerd proces. Dit proces, bekend als “revisie” , is een industriële activiteit waarbij verwijderde onderdelen bewerkt worden door servicecentra, waarbij de componenten hersteld worden naar de gebruiksomstandigheden en prestatieniveaus van een nieuw onderdeel .  

CLASSIC LINE

Voor alle automobilisten die een auto gekozen hebben van FCA, biedt Classic Line, de lijn van onderdelen voor auto's die ouder zijn dan vijf jaar. Classic Line is het assortiment onderdelen dat geleverd  dat prestaties en veiligheid garandeert, tegen voordelige prijzen.  

OLIE EN VLOEISTOFFEN

Olien en vloeistoffen exclusief door Petronas voor Alfa Romeo ontwikkeld.

GARANTIE EN ONDERHOUD

Wanneer u een Alfa Romeo auto koopt, profiteert u meteen van services die ontwikkeld zijn om veiliger reizen te waarborgen en onvoorziene uitgaven op een afstand te houden.

FABRIEKSGARANTIE

Bij de aankoop van uw nieuwe Alfaromeo is een garantie van 24 maanden inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum en geen kilometerbeperking heeft. De garantie biedt dekking van het voertuig tegen fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele of gereviseerde onderdelen.

ONDERHOUD

Daarom heeft de Fiat Groep voor elk voertuigmodel/-versie dat zij produceert een Geprogrammeerd Onderhoudsschema opgesteld dat noodzakelijk is om uw auto in topconditie te houden.  

INSTRUCTIE BOEK

Bent u uw instructieboek of garantiehandleiding verloren? 
U kunt deze in elektronisch formaat doorbladeren op eLum , de officiële website van FCA met de garantiehandleidingen en instructieboeken voor uw Alfa Romeo.

ONDERHOUDSTIPS

Wist u dat het toevoegen van olie met andere eigenschappen aan de olie die reeds in de motor aanwezig is, een mindere werking van uw motor kan veroorzaken? Voor overige onderhoudstips lees verder.
Volg het advies van Alfa Romeo op : het onderhoud van uw auto begint bij u.

KLANTENSERVICE ALFA ROMEO

Alfa Romeo biedt u alle support met een 100% toegewijde klantenservice . U kunt bij ons o.a. terecht:
  • Informatie over onze modellen, service en verkoop netwerk
  • 24-uurs roadside assistance en wegslepen van uw auto, 365 dagen per jaar.
U kunt contact opnemen met de klantenservice via het universele gratis* nummer 0080025320000 of het tabblad "Contact" op de website te gebruiken.

*Vergeet niet om te controleren of het gesprek gratis is vanuit het buitenland door contact op te nemen met uw netwerkoperator.

ACCESSOIRES

De essentie van Alfa Romeo is de "racing spirit" die het merk tot een legende gemaakt heeft met meer dan 100 jaar glorieuze automobielhistorie onder de motorkap. Het creëren van accessoires die gecombineerd kunnen worden met het schitterende merk Alfa Romeo is geen eenvoudige opdracht maar is voor Mopar®, het merk dat verantwoordelijk is voor alle accessoires, geen probleem. Zo leggen de accessoires die carbon details omvatten de nadruk op de sportieve uitstraling van het merk, van de grille tot en met de spoiler. Er zijn ook talrijke suggesties voor de mensen die Alfa Romeo hebben gekozen als vrijetijdsvriend: Mopar® heeft talrijke opbergoplossingen zodat u alles kunt inladen wat u nodig heeft voor geweldige weekenduitstapjes. Bekijk onderaan deze pagina het complete assortiment aan accessoires.​

MERCHANDISING

Alfa Romeo's passie blinkt uit in detail en vrije tijd. Mis nooit de laatste Alfa Romeo producten, blader door de catalogus en creeer je eigen collectie van je favoriete producten.