ALFA ROMEO
SEDANS

Ontworpen om de show te stelen

WAT IS EEN SEDAN?

Sedans of berlines staan ook wel bekend als ‘saloon cars’ of ‘saloon sedans’ en zijn te herkennen aan hun stijlvolle, langwerpige silhouet. Het vierdeursontwerp bestaat uit drie secties van ongeveer dezelfde lengte: de motor, het passagiersgedeelte en de bagageruimte.

SPORT SEDAN
MAXIMALE PRESTATIES

Sport sedans zijn de perfecte keuze als u zoekt naar auto’s met high-performance motoren en een dynamisch en lichtgewicht design. De Giulia Quadrifoglio, voorzien van een 2.9 V6 520 PK sterke motor, accelereert binnen 3,9 seconden van 0-100 km/u en is daarmee één van de meest sportieve modellen van Alfa Romeo ooit.

GIULIA prestaties en schoonheid

Comfort ontmoet uitmuntende rijeigenschappen. Een sedan die voldoet aan alle eisen. De Alfa Romeo Giulia heeft gestroomlijnd Italiaans design, buitengewone prestaties en unieke schoonheid.

EEN FAMILIE SEDAN:
REIZEN MET VERTROUWEN

Sedans zijn van oudsher populair onder gezinnen vanwege innovatieve technologieën, comfortabele interieurs en de royale kofferbakruimte. Geavanceerde rijhulpsystemen aan boord van de Alfa Romeo Giulia, zoals Active Blind Spot Assist en verkeersbordherkenning, bieden daarnaast onderweg de zekerheid van een veilig gevoel.