CLASSIC CAR SERVICES

Ontdek hoe Heritage u kan helpen om de tijdloze schoonheid van uw klassieke Alfa Romeo voor de toekomst te behouden.

WAT MOOI IS, MOET MOOI BLIJVEN

De pracht van een Alfa Romeo is het waard om behouden te blijven. Heritage biedt kenners, bezitters en verzamelaars van klassieke Alfa Romeo’s daarvoor een reeks exclusieve services, zoals onderzoek naar de historie en echtheid van hun auto. Daarnaast bieden we speciale reparatie- en restauratieprogramma's om uw Alfa-klassieker in originele staat te laten terugbrengen.

CERTIFICAAT VAN OORSPRONG

Als bezitter van een fraaie klassieke Alfa Romeo wilt u natuurlijk weten wat de historie van uw auto is. Heritage biedt u daarvoor de mogelijkheid: aan de hand van het chassisnummer wordt een nauwgezet onderzoek van de relevante documenten in de historische archieven uitgevoerd. Op basis van de uitkomst daarvan, ontvangt u een certificaat waarop onder andere het bouwjaar van de auto en de oorspronkelijke modelspecificaties (uitvoering, uitrusting, serienummer van de motor, etc.) staan vermeld.

CERTIFICAAT VAN ECHTHEID

Met een Certificaat van Echtheid van Heritage kunt u de originaliteit van uw klassieke Alfa Romeo laten vastleggen. Uw auto wordt daartoe onderworpen aan een nauwgezette taxatie door een team van specialisten, die onder andere alle belangrijke mechanische componenten controleren. Wanneer uw auto volkomen origineel blijkt te zijn, ontvangt u een box met het Certificaat van Echtheid, een overzicht van de taxatiecriteria, een boekje met foto’s en de historie van de auto en een metalen plaquette met het bouwjaar en certificaatnummer.

RESTAURATIE

Uw klassieke Alfa Romeo vormt onderdeel van een legende die teruggaat tot 1910. De technische experts van onze Officine Classiche weten dat als geen ander en beschikken over de juiste kennis, vaardigheden, documentatie, onderdelen en gereedschappen om uw auto met de grootst mogelijke zorgvuldigheid in originele staat terug te brengen. Vanzelfsprekend krijgt de auto daarbij ook zijn oorspronkelijke prestatieniveau weer terug.