EFFICIËNTE
TOPPRESTATIES

Met de Tonale integreert Alfa Romeo hybride en elektrische aandrijftechniek in zijn sportieve dna.

New Tonale

THUIS OPLADEN

Wanneer u beschikt over een eigen oprit, carport of garage, is een thuislader een ideale oplossing om 's ochtends altijd van een vol accupakket verzekerd te zijn.

OPENBAAR OPLADEN

In Nederland is op elke straathoek tegenwoordig wel een laadpaal te vinden. Met een Mode 3-laadkabel kan een leeg accupakket hieraan in zo'n tweeënhalf uur volledig worden opgeladen.

Disclaimer

* Voor alle nieuwe voertuigen die vanaf 1 mei 2023 worden besteld, is My Assistant inbegrepen in het pakket Connect ONE, waarvan de prijs al is inbegrepen in de prijs van het voertuig. My Remote, My Car, My Navigation en My eCharge zullen deel uitmaken van Connect PLUS dat een specifiek abonnement vereist. Connect PLUS is de eerste 6 maanden zonder bijkomende kosten beschikbaar, vanaf de datum van ingang van de garantieperiode. My Alert en My Wi-Fi blijven ongewijzigd.

Afbeeldingen zijn slechts bedoeld ter illustratie. Weergegeven lakkleuren en details kunnen om productietechnische en/of commerciële redenen afwijken of niet beschikbaar zijn. Op sommige afbeeldingen kunnen modelversies, uitvoeringen, opties en/of accessoires zijn weergegeven die alleen op aanvraag en tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.

Brandstofverbruik Alfa Romeo Tonale Hybrid MHEV-range (l/100 km): 5,6 - 6,3; CO2-emissie (g/km): 164-203. Dit betreft typegoedkeuringswaarden die zijn bepaald op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure. Deze waarden dienen slechts ter vergelijking en kunnen afwijken van het verbruik onder reële rijomstandigheden. Laatste update 26-05-2021.

Brandstofverbruik Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 (l/100 km): 1,4–1,1; energieverbruik (kWh/100 km): 18,7–16,8; CO2-emissie (g/km): 33-26. Tot 82 km volledig elektrische actieradius is bedoeld voor de stadscyclus. De totale actieradius is de volledig mogelijke actieradius die wordt bereikt door de autonomie op benzine te combineren met de volledige elektrische autonomie in de stadscyclus. Deze waarden zijn in pre-goedkeuringstests gemeten volgens de WLTP-testprocedure. Ze dienen uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden en kunnen afhankelijk van de definitieve goedkeuring aan verandering onderhevig zijn. Het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de actieradius kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden en van verschillende factoren zoals: laadfrequentie, rijstijl, snelheid, specifieke uitrusting, opties, formaat van de banden, buitentemperatuur en thermisch comfort aan boord van het voertuig.