PRIVATE LEASE

Voor een vast en scherp all-inclusive maandbedrag.

Wat is Private Lease?

Alfa Romeo Private Lease biedt u een pasklare oplossing om een nieuwe Alfa Romeo te rijden zonder dat dit ten koste gaat van uw financiële armslag. U betaalt alleen een vast bedrag per maand waarin alle vaste kosten zijn inbegrepen: onderhoud, reparaties, verzekering, belasting, pechhulp, etc. Alleen opladen en tanken komen nog voor eigen rekening. Alfa Romeo Private Lease biedt u bovendien een maximum aan flexibiliteit: u kunt het contract nauwkeurig op uw behoeften afstemmen, zodat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk nodig hebt. En mocht u dat willen, dan kunt u het contract tijdens de looptijd altijd aanpassen. Alle informatie, voorwaarden, tarieven, bijkomende kosten en veel gestelde vragen vindt u terug bij Alfa Romeo® Private Lease.

De voordelen van Alfa Romeo Private Lease

Altijd de juiste keuze

  • U kunt zelf alles heel gemakkelijk online regelen
  • U betaalt een vast en scherp maandbedrag, zodat u weet waar u aan toe bent
  • Inclusief reparatie en onderhoud door de Alfa Romeo-werkplaats
  • Geen onverwachte kosten
  • Flexibele contracten (Flex lease)
  • Stel uw Alfa Romeo volledig naar wens samen
Subsidie voor elektrische auto’s

In 2024 profiteert u ook bij Private Lease van de overheidssubsidie voor elektrische auto’s. Voorwaarde is dat de Private Lease overeenkomst is afgesloten op of na 1 januari 2024. Om er snel bij te zijn is het verstandig om nu actie te ondernemen en uw Private Lease aanvraag alvast te starten. Als consument dient u de subsidie zelf aan te vragen via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De subsidie bedraagt €2.950, oftewel €61,45 per maand over de eerste 48 maanden van het Private Lease contract. De regeling is bedoeld om elektrisch rijden betaalbaarder én aantrekkelijker te maken. Aanvullende voorwaarden voor de subsidie:

  • Alleen van toepassing voor particulier op 100% elektrische auto’s.
  • Cataloguswaarde tussen de €12.000 en €45.000.
  • De actieradius van het model moet minimaal 120 kilometer zijn.
  • Bij beëindiging van een leasecontract binnen de vier jaar, stopt ook de subsidie.

STEL UW NIEUWE ALFA ROMEO SAMEN EN BESTEL HEM ONLINE
Wilt u uw nieuwe Alfa Romeo van A tot Z zelf samenstellen? Met nét die speciale kleur of opties? Ook dat kan gewoon wanneer u kiest voor Alfa Romeo Private Lease. Na het configureren van uw nieuwe auto op de website, kunt u met behulp van onze Private Lease-calculator meteen het maandbedrag berekenen. Eventueel kunt u daarna nog extra opties toevoegen of juist weer verwijderen. Wanneer u zo een nieuwe Alfa Romeo hebt geselecteerd die helemaal naar uw wens is, kunt u hem direct online bestellen.

Wilt u de auto liever eerst in het echt zien? Het stuurwiel in uw handen nemen en een proefrit maken? Dat kan natuurlijk. Het Alfa Romeo verkooppunt bij u in de buurt helpt u graag verder!

Online bestellen

Alfa Romeo samenstellen

Stel uw nieuwe Alfa Romeo eenvoudig samen. Ook kiest u voor hoeveel maanden en kilometers u het contract afsluit.

Offerte & Aanvraag

Als u de auto heeft samengesteld, kiest u voor een directe aanvraag of offerte per mail. Dit is geheel vrijblijvend! Voor beide keuzes hebben we uw persoonlijke gegevens nodig.

Beoordeling aanvraag

Een kredietcheck houdt in of het aangaan van een Private Lease contract een financieel verstandige keuze is.

Jouw contract

Is uw aanvraag (onder voorbehoud) geaccepteerd, dan ontvangt u een mail waarin u uw veilige persoonlijke omgeving kunt activeren.

Prijzen incl. BTW op basis van Alfa Romeo Private Lease via Stellantis Financial Services met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Kijk voor alle voorwaarden op privatelease.alfaromeo.nl. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden.
Keurmerk Private Lease: Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen.
Kijk voor meer informatie