PRIVATE LEASE MET ALFA ROMEO

PRIVATE LEASE MET ALFA ROMEO
  • Private lease
  • Paketten
  • BUDGET
  • SMART
  • TOP

ALFA ROMEO PRIVATE LEASE

Met Alfa Romeo Private Lease rijdt u onbezorgd in een nieuwe Alfa Romeo. De looptijd bepaalt u helemaal zelf. Alle kosten zijn inclusief, alleen de brandstofkosten komen daar nog bij.

ONTDEK HET AANBOD

DE VOORDELEN VAN PRIVATE LEASE

Alle kosten zijn inclusief, behalve de brandstof.

Paketten

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE PRIVATE LEASE PAKETTEN

BUDGET

BUDGET

De voordeligste oplossing met een hoger eigen risico

Voor wie niet meer dan 10.000 kilometer rijdt. U heeft minimaal 5 schadevrije jaren en bent bereid wat meer risico te nemen. Het eigen risico is namelijk hoger dan bij de andere pakketten. Uw leasemaatschappij bepaalt welke dealer de auto levert en onderhoudt. U realiseert zich dat een voortijdige beëindiging hogere kosten met zich meebrengt.
SMART

SMART

De oplossing voor zekerheid en flexibiliteit

Voor een goede balans tussen zekerheid, flexibiliteit en de juiste prijs. U wilt de beste prijs, ongeacht het aantal schadevrije jaren dat u heeft. U bepaalt zelf aan het eind van het contract of u de auto wilt overnemen of het contract wilt verlengen. Ook kiest u zelf welke dealer de auto levert en waar u naartoe gaat voor onderhoud en reparatie. Een klein eigen risico vindt u acceptabel en u wilt niet voor hoge kosten komen te staan als u meer rijdt dan het contract aangeeft of als u schade rijdt.
TOP

TOP

Voor maximale zekerheid en veiligheid

Met dit pakket is alles optimaal geregeld en komt u niet voor verrassingen te staan. U heeft geen eigen risico. Aanvullende verzekeringen met dekking voor rechtsbijstand en ongevallen inzittenden zijn inbegrepen. Bij reparatie krijgt u gratis een vervangende auto. De auto heeft all seasonbanden waarmee u in alle weersomstandigheden veilig de weg op kunt. Tegen geringe kosten kunt u het contract voortijdig beëindigen.