PRIVATE LEASE

PRIVATE LEASE

Voor een vast en scherp all-inclusive maandbedrag.

WAT IS ALFA ROMEO PRIVATE LEASE?

Alfa Romeo Private Lease biedt u een pasklare oplossing om een nieuwe Alfa Romeo te rijden zonder dat dit ten koste gaat van uw financiële armslag. U betaalt alleen een vast bedrag per maand waarin alle vaste kosten zijn inbegrepen: onderhoud, reparaties, verzekering, belasting, pechhulp, etc. Alleen opladen en tanken komen nog voor eigen rekening.
Alfa Romeo Private Lease biedt u bovendien een maximum aan flexibiliteit: u kunt het contract nauwkeurig op uw behoeften afstemmen, zodat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk nodig hebt. En mocht u dat willen, dan kunt u het contract tijdens de looptijd altijd aanpassen.

Hoe werkt private lease?

Met Alfa Romeo Private Lease betaalt u alleen het maandbedrag en zorgen wij verder voor alles. U kunt het vergelijken met het huren van een auto voor langere termijn, waarbij u zelf het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en de looptijd van het contract bepaalt: 24, 36, 48 of 60 maanden. Na afloop van het contract levert u de auto weer in en zit u verder nergens aan vast.

Wat is inbegrepen?

• Reparatie
• Onderhoud
• Wegenbelasting
• Pechhulp
• Afschrijving
• Verzekering

Eigenlijk dus alles, behalve de kosten voor brandstof of opladen. Zo weet u precies wat uw
maandelijkse autokosten zijn, zonder dat u kunt worden geconfronteerd met onverwachte uitgaven
voor onderhoud of reparatie. Ook loopt u geen risico op een tegenvallende restwaarde wanneer u de auto later wilt inruilen voor een nieuwe.

STEL UW NIEUWE ALFA ROMEO SAMEN EN BESTEL HEM ONLINE
Wilt u uw nieuwe Alfa Romeo van A tot Z zelf samenstellen? Met nét die speciale kleur of opties? Ook dat kan gewoon wanneer u kiest voor Alfa Romeo Private Lease. Na het configureren van uw nieuwe auto op de website, kunt u met behulp van onze Private Lease-calculator meteen het maandbedrag berekenen. Eventueel kunt u daarna nog extra opties toevoegen of juist weer verwijderen. Wanneer u zo een nieuwe Alfa Romeo hebt geselecteerd die helemaal naar uw wens is, kunt u hem direct online bestellen.

Wilt u de auto liever eerst in het echt zien? Het stuurwiel in uw handen nemen en een proefrit maken? Dat kan natuurlijk. De Alfa Romeo-dealer bij u in de buurt helpt u graag verder!

item1
TONALE PLUG-IN
HYBRID Q4
STELVIO QUADRIFOGLIO
GIULIA QUADRIFOGLIO