NIEUW: ALFA ROMEO JUNIOR ELETTRICA

Stel nu uw Alfa Romeo Junior Elettrica samen.
Vanaf € 39.000.

Disclaimer

De Alfa Romeo Junior en Alfa Romeo Speciale zijn configureerbaar en bestelbaar in Nederland, de Veloce uitvoering volgt spoedig. Meld u aan om op de hoogte blijven voor meer nieuws rondom aankomst van de auto’s in Nederland.

OOK VERKRIJGBAAR ALS HYBRIDE

Onderscheidende eigenschappen

Puur rijplezier dat alleen een Alfa Romeo kan bieden.

Een actieradius tot 410 km in de gecombineerde WLTP-cyclus. Binnen 27 minuten van 20 naar 80% opgeladen.

Sportieve, stijlvolle interieurs voor een onvergetelijke rijervaring.

Alle ruimte voor uw persoonlijke bezittingen dankzij de kofferbakinhoud van 400 liter.

Belangrijkste eigenschappen

Perfectie is mogelijk

De Alfa Romeo Junior Elettrica verbetert uw rijervaring met superieure rijeigenschappen, zijn wendbaarheid en lichtvoetige karakter. En of het nu gaat om zijn verbazingwekkende prestaties of de geavanceerde technologie aan boord: deze nieuwe, sportieve en compacte elektrische auto staat dagelijks garant voor ongeëevenaard rijplezier.


Stijvol Italiaans design

De perfecte fusie tussen stijl en innovatie: de Alfa Romeo Junior belichaamt verfijnd Italiaans design en perfectie dankzij minutieuze aandacht voor de kleinste details.


Puur rijplezier

Ervaar het dynamische rijgedrag dat alleen een Alfa Romeo kan bieden: geniet van een ongeëvenaarde weglegging en chassisprestaties waarop u onder alle omstandigheden kan vertrouwen.

 

Volledig in controle

De Alfa Romeo Junior Elettrica beschikt over Level 2 Assisted Driving. Slimme rijhulpsystemen garanderen ultieme controle en het rijplezier van de bestuurder door de omgeving van de auto actief in de gaten te houden.

 

Innovatieve connectiviteit

Alfa Connect Services biedt geavanceerde connectiviteit, waaronder een spraakassistent op basis van ChatGPT Generative AI voor perfecte interacties en meer comfort.

Kies uw
Alfa Romeo Junior

Vergelijk de verschillende uitvoeringen van de nieuwe Alfa Romeo Junior en ontdek welke variant het best matcht met uw passie voor autorijden.

Choose your Alfa Romeo Junior
Elettrica


18-inch lichtmetalen velgen
Full LED-verlichting
Automatische airconditioning
10-inch Alfa Connect-infotainmentsysteem en 10-inch digitaal instrumentenpaneel

Starting from
    
Elettrica
Speciale


18-inch lichtmetalen velgen
Bodykit met matte afwerking & details in 'Arese Red'
Spiga-interieur met elektrisch verstelbare stoelen
Level 2 Assisted Drive & Navigatie

Elettrica 280
Veloce


20-inch lichtmetalen velgen
Sportsuspensie & torsie-as met gelimiteerd sperdifferentieel
Bodykit met matte afwerking & details in 'Arese Red'
Spiga-interieur met elektrisch verstelbare stoelen"

 

Maak uw Junior compleet

Kiest u voor innovatie, sportiviteit of elegantie? Met de optiepakketten voor uw Alfa Romeo Junior Elettrica toont u onderweg uw persoonlijke stijl en krijgt uw auto een eigen identiteit.

 

Techno Pack

Verhoog het rijplezier met geavanceerde technologieën op het gebied van connectiviteit en comfort. Met de innovatieve functionaliteiten uit dit pakket ervaart u een volledig connected rijervaring.

 

Premium Pack

Het Premium Pack is zorgvuldig samengesteld voor liefhebbers van elegant en gedurfd raffinement. Upgrade ieder moment achter het stuur met een extra vleugje stijl en sfeer aan boord.

 

Sport Pack

Toon uw sportieve kant met het Sport Pack, samengesteld voor de bestuurder die hunkert naar precisie en esthetiek: geniet van functionaliteiten die uw passie voor prestaties en stijl versterken op een manier waarop alleen een Alfa Romeo dat kan.

  

Elettrica

Twee elektrische uitvoeringen met sportief karakter

Met de Alfa Romeo Junior Elettrica maken we onze entree in het elektrische tijdperk. Ontdek twee zinderende uitvoeringen met een vermogen van 156 en 280 PK: welk model u ook kiest, ze passen zich naadloos aan op uw rijstijl en staan garant voor rijplezier, volledig in de geest van het sportieve Alfa Romeo-DNA.

Disclaimer

1. Gecombineerd verbruik van de Alfa Romeo Junior Elettrica (kWh/100km): 15.0 - 15.5; CO2 emissies (g/km): 0. Elektrische actieradius (km): 398-410 volgens EU normering 1999/94. Waarden zijn vastgesteld aan de hand van de officiële tests omschreven in de goedkeuringsprocedure en gemeten volgens WLTP cyclus. Tijdelijke waarden afhankelijk van definitieve goedkeuring en dienen alleen ter vergelijking.

2. Energieverbruik en CO2 emmissies kunnen variëren onder reële rijomstandigheden afhankelijk van een groot aantal samenhangende factoren, zoals weersomstandigheden en buitentemperatuur, wegconditie, rijstijl, rijsnelheid, gemonteerde opties, type banden, belading, gebruik van voertuigsystemen (airco, verwarming, verlichting, navigatie, audiofuncties), etc.

3. Afbeeldingen zijn slechts bedoeld ter illustratie. Weergegeven lakkleuren en details kunnen om productietechnische en/of commerciële redenen afwijken of niet beschikbaar zijn. Op sommige afbeeldingen kunnen modelversies, uitvoeringen, opties en/of accessoires zijn weergegeven die alleen op aanvraag en tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.

4. De Alfa Romeo Junior in Veloce uitvoering is bestelbaar vanaf juni 2024.

De voordelen van elektrisch rijden

Toegang tot milieuzones

Ervaar volledige vrijheid in het stadsverkeer.

Subsidies en belastingvoordelen

Profiteer van overheiddssubsidie en belastingvoordelen.

Eenvoudig parkeren in de stad

Parkeer uw auto dicht bij uw bestemming en laad de auto op bij een openbaar laadpunt terwijl u de stad verkent.

Groeiend laadnetwerk

Laad uw auto thuis op of bij één van de meer dan 640.000 openbare laadpunten in Europa."

Ontdek elektrisch rijden in comfort

Aan boord van de Alfa Romeo Junior Elettrica smelten innovatie en onze passie voor autorijden op perfecte wijze samen voor een revolutie in elektrisch rijden. Met Alfa Romeo Connected Services en de connectiviteitsfuncties aan boord beschikt u over een pakket innovatieve oplossingen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor elektrische voertuigen, waardoor u onderweg geniet van optimaal comfort en meer gemoedsrust.

 

Charging Station Finder

Met Charging Station Finder vindt u eenvoudig het dichtstbijzijnde laadpunt en krijgt u inzicht in specifieke details, zoals de beschikbaarheid, de aangeboden laadstekkers, prijzen, het geleverde vermogen en uiteraard het adres.

 

Alles geregeld met één laadpas

Met de RFID-laadpas die u ontvangt bij de aflevering van uw Alfa Romeo Junior Elettrica krijgt u toegang tot het laadnetwerk van Free2Charge. Met de pas kunt u terecht bij meer dan 99,9% van de 640.000 openbare laadpunten in heel Europa.

 

EV Routing

Met EV Routing van TomTom legt u eenvoudig langere afstanden af met uw elektrische auto. De routeplanner plant niet alleen de snelste route naar uw bestemming, maar houdt onderweg ook rekening met laadstops, de benodigde laadtijd en de situatie op de weg.

 

eROUTES by Free2move Charge

De nieuwe eROUTES-app is de nieuwe standalone navigatie-app voor uw smartphone. eROUTES berekent niet alleen de snelste route naar uw bestemming, maar houdt ook rekening met laadstops en beperkingen op de weg (fileverkeer, hoogteverschillen en meer). Binnenkort beschikbaar

Ga vol energie op weg

Of u nu thuis bent of onderweg; u laadt uw Alfa Romeo Junior Elettrica overal en altijd eenvoudig en efficiënt op.

 

Thuis opladen

Met een 11kW AC-lader laadt u uw Alfa Romeo Junior Elettrica binnen 5 uur en 45 minuten van 0 naar 100% op met de bijgeleverde Mode 3-laadkabel.

 

Openbaar opladen

Met een 100kW DC-snellader laadt u het batterijpakket van uw Alfa Romeo Junior Elettrica binnen 27 minuten van 20 naar 80% op.

Promotie

Klaar voor de volgende rit. Altijd en overal.

Onmisbare benodigdheden en applicaties om het volledige potentieel van uw elektrische compacte auto te benutten. Ontdek alle voordelen van de nieuwe Alfa Romeo Junior Elettrica.

 

Inclusief: Alfa Romeo Laadpas

Met de RFID-laadpas krijgt u toegang tot 99,9% van de 640.000 openbare laadpunten in Europa.

 

Inclusief: navigatie + EV Routing

Dankzij de ingebouwde navigatie met EV Routing geniet u in alle vrijheid van uw sportieve elektrische auto.

Afmetingen

De afmetingen van de Alfa Romeo Junior Elettrica belichamen de perfecte, compacte sportauto, met een lengte van 4173 mm en hoogte van 1535 mm (1505 mm voor de Veloce-uitvoering). De royale kofferbakruimte heeft een maximale inhoud van 415 liter om uw bagage en persoonlijke bezittingen op te bergen. Hierdoor is de Alfa Romeo Junior Elettrica een veelzijdige en praktische keuze voor zowel woon-werkverkeer als een roadtrip. Tot slot is hij leverbaar met 18- en 20-inch lichtmetalen velgen.

Disclaimer

1. Gecombineerd verbruik van de Alfa Romeo Junior Elettrica (kWh/100km): 15.0 - 15.5; CO2 emissies (g/km): 0. Elektrische actieradius (km): 398-410 volgens EU normering 1999/94. Waarden zijn vastgesteld aan de hand van de officiële tests omschreven in de goedkeuringsprocedure en gemeten volgens WLTP cyclus. Tijdelijke waarden afhankelijk van definitieve goedkeuring en dienen alleen ter vergelijking.
2. Energieverbruik en CO2 emmissies kunnen variëren onder reële rijomstandigheden afhankelijk van een groot aantal samenhangende factoren, zoals weersomstandigheden en buitentemperatuur, wegconditie, rijstijl, rijsnelheid, gemonteerde opties, type banden, belading, gebruik van voertuigsystemen (airco, verwarming, verlichting, navigatie, audiofuncties), etc.
3. Afbeeldingen zijn slechts bedoeld ter illustratie. Weergegeven lakkleuren en details kunnen om productietechnische en/of commerciële redenen afwijken of niet beschikbaar zijn. Op sommige afbeeldingen kunnen modelversies, uitvoeringen, opties en/of accessoires zijn weergegeven die alleen op aanvraag en tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.
4. De Alfa Romeo Junior is bestelbaar vanaf juni 2024.

 

Disclaimer

Afbeeldingen zijn slechts bedoeld ter illustratie. Weergegeven lakkleuren en details kunnen om productietechnische en/of commerciële redenen afwijken of niet beschikbaar zijn. Op sommige afbeeldingen kunnen modelversies, uitvoeringen, opties en/of accessoires zijn weergegeven die alleen op aanvraag en tegen meerprijs verkrijgbaar zijn..

Financiering

Financiële dienstverlening

Ontdek onze financierings- en verzekeringsoplossingen voor uw nieuwe Alfa Romeo.