HUUR EEN ALFA ROMEO

Een Alfa Romeo zolang en wanneer u hem nodig heeft. Met Rental heeft u altijd keuze uit het volledige Alfa Romeo gamma.
Kies voor een flexibel wagenpark dat altijd in topconditie verkeert zonder de kosten an eigendom – en dit voor een aantrekkelijk en vast maandbedrag.

DE VOORDELEN VAN HUREN

Een Alfa Romeo huren is een praktisch en handig alternatief voor het zelf bezitten van een auto. U betaalt een vast maandelijks bedrag en rijdt in een auto die altijd in topconditie verkeert. Het huurplan omvat bovendien de belangrijkste onderhouds- en servicediensten, waardoor u niet de kosten en risico’s heeft die u met een eigen auto wel zou hebben.

Wie kiest voor autohuur voor lange termijn, kan rekenen op verschillende diensten, prestatiegaranties, software en webtoepassingen die het beheer en de opvolging van voertuigen overzichtelijker maken, wat u tijd bespaart, uw bewegingsvrijheid vergroot en de continuïteit van de dienstverlening garandeert.

OP MAAT GEMAAKT

Ontdek de sensatie van Alfa Romeo rijden met een huurplan op maat.

 • Geen kosten vooraf
 • Vaste maandelijkse huurprijs
 • Flexibele huurvoorwaarden
 • Altijd een nieuwe auto

Klaar om in de auto van uw dromen te rijden? Huur een Alfa Romeo voor een korte of lange periode die het beste bij uw behoeften past.

ZAKELIJKE PLANNEN

Met Alfa Romeo Lease van Leasys krijgt uw wagenpark alle ondersteuning die het nodig heeft.

 • Een vast tarief met voorspelbare beheerkosten
 • Bespaar tijd en focus op uw bedrijf
 • Krijg hulp van Leasys bij het beheer van uw auto of wagenpark
 • Geavanceerde technologie voor nauwkeurige tracering

Alfa Romeo blinkt uit in het beheer van grote wagenparken, waaronder ook specifieke en speciaal uitgeruste voertuigen. Leasys is de partner bij uitstek voor bedrijven die het operationele beheer van hun wagenpark willen stroomlijnen en uitbesteden.

 • Toegewijd verkoopteam
 • Support met Voorkeursbehandeling bij suypprt
 • Gegarandeerde tevredenheid

Een uitgebreid assortiment
aan diensten

Leasys is de optimale partner voor het beheer van uw wagenpark. U heeft meer tijd om u te concentreren op uw bedrijf en u hoeft zich geen zorgen te maken over kosten en onvoorziene gebeurtenissen. Wij regelen alles: van wegenbelasting en aansprakelijkheidsverzekering tot verzekering tegen brand, diefstal en schade. En dat is nog maar de basis: bekijk al onze diensten en services die speciaal zijn ontwikkeld om de efficiëntie van uw wagenpark te verbeteren.


ONDERHOUD

Gegarandeerd regelmatig en gespecialiseerd onderhoud, waar u ook bent.


BANDENSERVICE

Veiligheid gegarandeerd met goedgekeurde banden van hoge kwaliteit, gemonteerd door ons netwerk van gecertificeerde professionals.


HULP ONDERWEG

In heel Europa kunt u vertrouwen op 24 uur per dag hulp en interventies bij nood-, pech- en ongevallen.


VERZEKERING

Als beste verzekerd voor een zorgeloze rijervaring.


DIEFSTAL- EN BRANDVERZEKERING

Verzekerd voor diefstal, beroving, inbraak en brand.


TELEDIAGNOSE EN MOBILITEITSINFO

Leasys vertrouwt op ultramoderne apparatuur voor voertuigbewaking op afstand om diefstal, defecten, storingen en andere onvoorziene problemen te voorkomen.

MY-LEASYS

Met My-Leasys heeft u volledige toegang en controle over uw wagenpark. Krijg inzicht in actuele vloot- en datagegevens en waardevolle informatie over onderhoud wanneer u maar wilt.

LEASYS UMOVE APP

Kosteloos voor klanten, UMove is de makelijkste manier om gebruik te maken van Leasys services voor uw Leasys leasecontract.

FAQ

 

F.A.Q. SERVICES

 

Bij langetermijnverhuur heeft u de flexibiliteit om elk voertuig te kiezen, van stadsauto's tot sedans en zelfs bedrijfsvoertuigen, afgestemd op uw specifieke behoeften en voorkeuren. Bovendien kan het servicepakket voor het beheer van het voertuig worden aangepast aan uw behoeften.

Leasen biedt een probleemloos alternatief voor het bezitten van een voertuig. Met een vast maandelijks bedrag hebt u toegang tot alle diensten die u nodig hebt tegen voordelige tarieven en profiteert u van het concurrentievoordeel van een toonaangevende speler op de markt voor langetermijnverhuur.

U mag het voertuig besturen in elk land dat vermeld staat op de groene kaart. Het afleveringsrapport fungeert ook als toestemming van Leasys om met de auto naar het buitenland te rijden.

U kunt, onder uw verantwoordelijkheid, leden van uw huishouden toestaan om de auto('s) te gebruiken. De ondertekenaar van het contract blijft echter rechtstreeks verantwoordelijk tegenover LEASYS. De persoon die de huurovereenkomst ondertekent, verplicht zich ervoor te zorgen dat degene die het geleasede voertuig bestuurt, voldoet aan de eisen die worden gesteld door de huidige regelgeving en expliciet schriftelijk is geautoriseerd door dezelfde ondertekenaar.

Nee, de kilometers die met het vooraf toegewezen voertuig al zijn gereden, worden niet opgeteld bij de totale kilometerstand van het leasevoertuig.

Controleer dit door expliciet toestemming te vragen voordat u iets installeert. U kunt dit doen door contact op te nemen met de Leasys Klantenservice op het gratis nummer 800 334422. Als het verzoek wordt goedgekeurd, zal Leasys u een procedure geven om te volgen. Wat de kosten betreft, zijn zowel de installatie als de verwijdering van de accessoires voor rekening van de klant.

U mag met het voertuig rijden in elk land dat vermeld staat op de groene kaart (een internationaal motorrijtuigenverzekeringsbewijs). Het afleveringsrapport geldt ook als toestemming van Leasys om met de auto naar het buitenland te rijden.

Om het dichtstbijzijnde servicecentrum te vinden, kunt u de lijst met erkende Leasys-centra raadplegen op leasys.com of in de Leasys App onder de tab 'Zoeken' of 'Vinden'.

De volgende diensten worden niet vergoed:

 • Wasbeurten van interieur en exterieur (deze worden alleen door Leasys vergoed als het voertuig na diefstal wordt teruggevonden of als dit expliciet in het contract wordt vermeld).
 • Additieve vloeistoffen die niet specifiek door de fabrikant worden aanbevolen.
 • Onderhoud van optionele voorzieningen die niet inbegrepen waren in de oorspronkelijke bestelling of niet geautoriseerd zijn door Leasys.

U kunt de keuring (die moet plaatsvinden na de eerste vier jaar vanaf de registratiedatum van het voertuig) laten uitvoeren bij servicecentra die zijn aangesloten bij Leasys. Leasys betaalt de kosten voor de voorinspectie (dat wil zeggen alle reparaties die nodig zijn voor problemen die de veiligheid van het voertuig in gevaar brengen en dus een succesvolle inspectie in de weg staan) en de kosten voor de inspectie. Boetes die voortvloeien uit het niet naleven van deze vereisten zijn echter de verantwoordelijkheid van de klant.

Als het accessoire vermeld staat in de bestelling, kunt u de auto rechtstreeks naar een bij Leasys aangesloten servicecentrum brengen.

U kunt de auto rechtstreeks naar een bij Leasys aangesloten servicecentrum brengen. Leasys neemt de kosten voor het bijvullen van de olie voor haar rekening.

Als het voertuig problemen heeft of kapot gaat, bel dan Leasys Roadside Assistance op het gratis nummer 800 334422 (of vanuit het buitenland op 0039 02 44412785) of gebruik de tab "Roadside Assistance" in de Leasys App. De service sleept de auto naar de dichtstbijzijnde aangesloten werkplaats in ons netwerk. Daarnaast, als het is opgenomen in uw huurovereenkomst, zorgen ze voor vervangend vervoer en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u veilig thuiskomt of weer op weg kunt.

Als u een lekke band krijgt en deze niet zelf kunt verwisselen, bel dan Leasys Roadside Assistance op het gratis nummer 800 334422 - kies nummer 1 - (of gebruik de tab "Roadside Assistance" in de Leasys App). Zorg ervoor dat u duidelijk doorgeeft waar u staat / bent gestrand. Roadside Assistance sleept uw auto naar de dichtstbijzijnde bandenshop.

 

LEASYS CONTACT

 

Klantenservice: 020 342 1600

Leasys Website: https://www.leasys.com/nl/dutch