ALFA ROMEO TONALE

The beginning of a new Alfa Romeo era

alfa romeo tonale

NIEUW: TONALE

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

Excellente
software-ervaring

State-of-the-art
elektrificatie

Innovatieve technologie
voor controle en comfort

Authentieke
rijervaring

Exterieur
THE FUNCTIONAL BEAUTY
Alfa romeo gallery exterior 1

Het design van de Tonale kenmerkt zich door een moderne en functionele interpretatie van traditionele Alfa Romeo-stijlkenmerken en een typisch Italiaanse mix van sportiviteit en elegantie.

Alfa romeo gallery exterior 2

De voorzijde van de Alfa Romeo Tonale heeft een herkenbaar signatuur door het “zwevende” Alfa-schild, de Scudetto.

Alfa romeo gallery exterior

De adaptieve Full-LED Matrix 3+3-koplampen creëren een unieke signatuur, trouw aan het puurste Alfa Romeo-DNA.

Alfa romeo gallery exterior 3

20-inch lichtmetalen velgen met vintage “telefoonschijf”-design van de iconische auto’s uit de jaren 69, zoals de 33 Stradale.

Alfa romeo gallery exterior 4

De achterlichten vormen een sinusboog die de achterkant van de auto volledig omhult, wat zorgt voor een echt uniek en onderscheidend lichtsignatuur.

Interieur
THE DRIVER AT THE CENTER
Alfa romeo gallery interior 1

Zoals een het een ware Alfa Romeo betaamt, plaatst de Tonale de bestuurder in het hart van het cockpit-ontwerp. De afwerking met hoogwaardige materialen en de subtiele achtergrondverlichting van het dashboard creëren daarbij een sfeervolle omgeving in Italiaanse stijl.

Alfa romeo gallery interior 2

Het volledig digitale instrumentenpaneel van 12,3-inch en het infotainmentscherm van 10,25-inch maken het dashboard hightech en passend bij de vooruitstrevende technologie van de Tonale.

Alfa romeo gallery interior 3

Alcantara of lederen verwarmde en geventileerde voorstoelen zijn ontworpen voor constant comfort en om de betekenis van rijplezier naar een hoger niveau te tillen.

Alfa romeo gallery interior 4

Subtiel weggewerkte LED-strips in het interieur creëren de juiste sfeer voor elke rit.

Interieur
Disclaimer

De afbeeldingen zijn indicatief en dienen slechts ter illustratie. Getoonde kleuren en details kunnen niet beschikbaar zijn of kunnen variëren, wanneer het voertuig beschikbaar zal zijn, bijvoorbeeld om technische en/of productie- en/of commerciële redenen. Sommige foto's kunnen accessoires en/of uitrustingen tonen die niet standaard zijn en die, wanneer het voertuig beschikbaar zal zijn, onderworpen zullen zijn aan een specifiek verzoek en extra betaling.

gallery software
Technologie

RECORD-BREAKING TECHNOLOGY

Dankzij een software-architectuur van de volgende generatie loopt de Tonale voorop met technologische innovatie. Zo biedt de Tonale als eerste auto ooit een NFT als digitaal eigendomscertificaat op basis van blockchain-technologie. En dankzij de integratie van de online diensten van Alfa Connect™ en de Amazon Alexa-spraakassistent wordt er een ecosysteem van digitale services geboden die even gemakkelijk vanuit de auto als vanaf thuis toegankelijk zijn.

Alfa Connect Services
ALWAYS CONNECTED

De nieuwe Alfa Connect Services bieden met al hun features de veiligste en meest verbonden ervaring ooit.

Met de My Alfa Connect mobiele app heeft u de nieuwe Tonale in de palm van uw hand. De nieuwe services zorgen voor gemakkelijk beheer van uw nieuwe Tonale, waar u ook bent.

Bovendien hebt u dankzij de mobiele app My Alfa Connect toegang tot partneraanbiedingen en verzekeringsvoordelen die zijn gekoppeld aan de telematicagegevens van uw voertuig.
Klik hier voor meer informatie.
Download nu de My Alfa Connect-app en ontdek alle diensten.

    

 

engine 1
Aandrijfsysteem

REINVENTING SPORTINESS FOR THE 21ST CENTURY

De nieuwe Tonale, innovatieve elektrificatie met het DNA van een Alfa Romeo.

DISCLAIMER

Brandstofverbruik Alfa Romeo Tonale Hybrid MHEV-bereik (l/100 km): 5,9 – 6,3; CO₂-uitstoot (g/km): 134 -142. Typegoedkeuringswaarden bepaald op basis van de WLTP-combinatiecyclus, bijgewerkt per 30.04.2022. De aangegeven waarden zijn voor vergelijkingsdoeleinde.

Rijdynamiek
THE ART OF MASTERING THE ROAD
driving dynamics
Geavanceerd Rijsysteem
INNOVATIEVE TECHNOLOGIE VOOR TOPCONTROLE
safety

De Alfa Romeo Tonale brengt de interactie tussen mens en machine naar een hoger niveau met de nieuwste generatie rijassistentiesystemen. Deze Advanced Driver Assistance Systems of ADAS-systemen maken Level 2 autonoom rijden mogelijk, wat niet alleen de veiligheid, maar ook het rijcomfort verhoogt.

Dimensies

DISCLAIMER

Afbeeldingen zijn slechts bedoeld ter illustratie. Weergegeven lakkleuren en details kunnen om productietechnische en/of commerciële redenen afwijken of niet beschikbaar zijn. Op sommige afbeeldingen kunnen modelversies, uitvoeringen, opties en/of accessoires zijn weergegeven die alleen op aanvraag en tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.

FINANCIEREN

FINANCIELE DIENSTEN

Vind een breed scala aan financiële diensten en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo.

Proefrit

Plan een proefrit in voor een
unieke rijervaring met Alfa
Romeo.

Online brochure

Verkrijg alle informatie over uw
favoriete Alfa Romeo.
Download de gedetaileerde brochure.

Alfa Romeo Selected 4U

De beste occasions geselecteerd
voor u. Bekijk het aanbod
occasions.