ALFA ROMEO STELVIO

Passion at the centre of everything.

STELVIO

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

Italiaans design

De SUV
volgens Alfa Romeo

ADAS

Level 2
autonoom rijden

50/50-gewichtsverdeling

Een perfecte balans als basis
voor compromisloze rijdynamiek

Alfa™Link-wielophanging

Meer precisie,
maximaal comfort

Exterieur
DESIGNED TO ENGAGE YOUR SENSES
Exterieur

20-inch lichtmetalen velgen met rode remklauwen (Stelvio Veloce).

Exterieur

LED-achterlichten met karakteristiek silhouet.

Exterieur

Adaptieve Bi-Xenon-koplampen met hoge lichtopbrengst.

Exterieur

Onderscheidende stijl.

Interieur
ELEGANCE IS MADE OF GREAT SENSATIONS
Interieur

Ruimte, comfort en handige voorzieningen voor de achterpassagiers.

Interieur

Met leder bekleed multifunctioneel stuurwiel met verwarming en aluminium schakelflippers (Stelvio Ti, Veloce en Veloce Ti).

Interieur

Lederen sportstuur (optioneel voor Stelvio Sprint en Veloce).

Interieur

Hoogwaardig afgewerkte tunnelconsole met handige opbergvakken.

DISCLAIMER

De foto's zijn indicatief en hebben enkel een illustratief doel. De getoonde kleuren en details kunnen niet beschikbaar zijn of kunnen, wanneer het voertuig beschikbaar zal zijn, afwijken, bij wijze van voorbeeld om technische en/of productie- en/of commerciële redenen. Sommige foto's kunnen accessoires en/of uitrustingen tonen die niet standaard zijn en die, wanneer het voertuig beschikbaar zal zijn, onderworpen zullen zijn aan een specifieke aanvraag en extra betaling.

Technologie
THE PLEASURE OF DRIVING AN ALFA ROMEO SUV

Dankzij zijn innovatieve ondersteltechniek stelt de Stelvio met zijn dynamische rijkwaliteiten een nieuwe maatstaf in het SUV-segment.

Veiligheid

BEAUTY DRIVEN BY TECHNOLOGY

De Stelvio is uitgerust met de nieuwste rijassistentiesystemen (ADAS, Advanced Driver Assist Systems). Deze maken level 2 autonoom rijden mogelijk, wat wil zeggen dat functies als gas geven en remmen onder bepaalde omstandigheden door de auto zelf worden geregeld, maar waarbij de bestuurder altijd zelf het initiatief houdt. Het blijft tenslotte een Alfa Romeo.

Infotainment

INTUÏTIEVER DAN OOIT

Het infotainmentsysteem van de Stelvio is volledig herzien en biedt een nieuw 8,8-inch touchscreen dat eenvoudiger en intuïtiever te bedienen is dan ooit.

Alfa Connect Services

CONNECTIVITY AT ITS BEST

Verbonden met de wereld, en met uw auto. Het Alfa™ Connect Systeem bestaat uit services voor perfecte connectiviteit met Andriod Auto™ en Apple Carplay.

MY ASSISTANT

Biedt de mogelijkheid om bij pech of een ongeval rechtstreeks contact op te nemen met de alarmcentrale. Daarbij worden automatisch de locatie en het chassisnummer van de auto doorgegeven.

MY REMOTE

Maakt het mogelijk diverse functies van uw Alfa Romeo Stelvio op afstand te bedienen met uw smartphone of smartwatch: portieren vergrendelen of ontgrendelen, verlichting in- en uitschakelen en nog veel meer.

MY CAR

Maakt beheer van uw Stelvio op afstand mogelijk via uw smartphone of vanaf een pc.

MY WI-FI*

Mobiele hotspot waaraan tot acht verschillende apparaten kunnen worden gekoppeld om alle inzittenden van een snelle en stabiele internetverbinding te verzekeren.

*My Wifi is een optionele dienst.

MY ALERT*

Stuurt automatisch een alarmmelding wanneer het systeem een poging tot diefstal van uw Stelvio vermoedt, bijvoorbeeld als eventueel ge nstalleerde alarminstallatie afgaat of wanneer de auto lijkt te worden weggesleept dan wel de accu wordt losgekoppeld.


*My Alert is een optionele dienst.

MY NAVIGATION

Biedt de mogelijkheid bestemmingen en nuttige locaties (POI's) rechtstreeks vanuit uw smartphone in het navigatiesysteem te laden. Real-time verkeersinformatie, actuele weerberichten en tijdige waarschuwingen voor snelheidscontroles maken daarbij slimme navigatie mogelijk.

Bovendien hebt u dankzij de My Alfa Connect mobiele app toegang tot aanbiedingen van partners en verzekeringsvoordelen die gekoppeld zijn aan de telematicagegevens van uw voertuig.
Voor meer informatie klik hier.

MOTORISERING

KRACHT VANUIT HET HART

De efficiënte high-performance motoren van de Stelvio zijn geheel vervaardigd van aluminium en worden gecombineerd met een 8-traps automatische transmissie van ZF die een uiterst soepel schakelgedrag combineert met een hoog prestatieniveau.

DISCLAIMER

Brandstofverbruik Stelvio-modellen (l/100 km): 6 - 9,0; CO2-emissie (g/km): 157 – 204.
Deze waarden zijn door de fabrikant in pre-goedkeuringstests vastgesteld en kunnen afhankelijk van de definitieve goedkeuring aan verandering onderhevig zijn. Ze dienen uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden.

Dimensies

Disclaimer

Afbeeldingen zijn voor illustratieve doeleinden, voor uitvoeringsdetails en beschikbare kleuren kunt u de configurator raadplegen.

Financieren

FINANCIELE DIENSTEN​​

Vind een breed scala aan financiële diensten en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo.​​

Proefrit

Plan een proefrit in voor een unieke rijervaring met Alfa Romeo.

Online Brochure

Verkrijg alle informatie over uw favoriete Alfa Romeo. Download de gedetaileerde brochure.

Alfa Romeo Selected 4U

De beste occasions geselecteerd voor u. Bekijk het aanbod occasions.