ALFA ROMEO STELVIO

Vanaf € 79.300
A timeless beauty for timeless emotions.

Alfa Romeo Stelvio - Canvas - Kopafbeelding

STELVIO

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

Onderscheidend
Italiaans design

De SUV volgens Alfa
Romeo.

Geavanceerde
rijassistentiesystemen

Level 2
autonoom rijden.

Perfecte
gewichtsverdeling

Perfecte balans voor
compromisloze rijdynamiek.

Alfa™
Link-wielophanging

Nauwkeurige besturing,
maximaal comfort.

DESIGN
ONDERSCHEIDEND IN ELK DETAIL
Alfa Romeo Stelvio - Exterieur - Presentatie
Alfa Romeo Stelvio - Exterieur - Koplampen

De 3+3 adaptieve matrixkoplampen combineren moderne verlichtingstechnologie met een knipoog naar de roemruchte Alfa Romeo SZ uit begin jaren 90.

Alfa Romeo Stelvio - Exterieur - Achterlichten

De nieuwe achterlichten onderscheiden zich door hun donkergetinte glas en markante led-profiel.

Alfa Romeo Stelvio - Exterieur - Scudetto

Zoals bij nagenoeg elke Alfa Romeo uit heden en verleden domineert de iconische 'scudetto' (het Alfa-schild) het vooraanzicht van de Stelvio.

Alfa Romeo Stelvio - Exterieur - Lichtmetalen Velgen

De Stelvio Veloce staat standaard op imposante 20-inch lichtmetalen velgen.

INTERIEUR
INSPIRERENDE RIJOMGEVING
Alfa Romeo Stelvio - Interieur - Presentatie
Alfa Romeo Stelvio - Interieur - Cannocchiale

Het 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel biedt de keuze uit drie configureerbare basisweergaven: Evolved, Relax en Heritage.
'Evolved' kenmerkt zich door een strakke, moderne vormgeving, 'Relax' door een minimalistische, rustgevende lay-out. Het grafisch design van 'Heritage' is geïnspireerd op het instrumentarium van iconische Alfa Romeo-modellen uit het verleden.

Alfa Romeo Stelvio - Interieur - Aanraakscherm

8,8-inch multi-touch scherm met interactieve widgets.

Alfa Romeo Stelvio - Interieur - Middenconsole

De hoogwaardig afgewerkte tunnelconsole biedt diverse handige opbergvakken, zoals een speciaal vakje voor de sleutel en een vak met draadloze oplader voor twee telefoons.

Alfa Romeo Stelvio - Interieur - Luidsprekers

Met veertien speakers verspreid over het interieur biedt het Harman Kardon hifi-systeem een perfecte soundtrack voor elke rit.

DISCLAIMER

Afbeeldingen zijn slechts bedoeld ter illustratie. Weergegeven lakkleuren en details kunnen om productietechnische en/of commerciële redenen afwijken of niet beschikbaar zijn. Op sommige afbeeldingen kunnen modelversies, uitvoeringen, opties en/of accessoires zijn weergegeven die alleen op aanvraag en tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.

Kleur uw Stelvio
DISCLAIMER

De foto's zijn indicatief en dienen uitsluitend ter illustratie. Getoonde kleuren en details kunnen niet beschikbaar zijn of kunnen variëren, wanneer het voertuig beschikbaar zal zijn, bijvoorbeeld om technische en/of productie en/of commerciële redenen. Sommige foto's kunnen accessoires en/of uitrusting tonen die niet standaard zijn en die, wanneer het voertuig beschikbaar zal zijn, onderworpen zullen zijn aan een specifieke aanvraag en bijkomende betaling..

Alfa Romeo Stelvio - Technologie - Mobiele Afbeelding
Technologie

TOONAANGEVEND IN RIJDYNAMIEK

De Alfa Romeo Stelvio brengt design, kracht en innovatie samen in een doordacht totaalconcept dat dankzij een perfecte 50/50-gewichtsverdeling, een zeer gunstige gewichts-/pk-verhouding en een reeks gepatenteerde technische oplossingen de basis vormt voor zijn dynamische rijeigenschappen die toonaangevend zijn in het SUV-segment.

Alfa Romeo Stelvio - NFT - Mobiele Afbeelding
Technologie

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

Dankzij een software-architectuur van de volgende generatie loopt de Alfa Romeo Stelvio voorop in technologische innovatie. Zo wordt hij geleverd met een NFT (Non-Fungible Token) waarin de originele configuratie van de auto is vastgelegd op basis van blockchain-technologie.

Alfa Romeo Stelvio - Veiligheid - ADAS Mobiele Afbeelding
Rijassistentie

TECHNOLOGIE TEN DIENSTE VAN HET RIJPLEZIER

In een tijd waarin technologie steeds meer de boventoon voert, heeft Alfa Romeo de balans gevonden tussen de passie voor autorijden en de toepassing van geavanceerde rijassistentiesystemen. Die maken Level 2 autonoom rijden mogelijk, maar alleen als u dat wilt. Want bij Alfa Romeo staat het rijplezier blijft altijd voorop!

Alfa Romeo Stelvio - Infotainment - Mobiele Afbeelding v3
Infotainment

INTUÏTIEVE MULTI-TOUCH BEDIENING

Het infotainmentscherm van de Stelvio ondersteunt multi-touch gebaren, waardoor de bediening ervan even intuïtief is als die van uw telefoon.

Alfa Connect Services *

ONLINE DIENSTEN VOOR UW STELVIO

Met Alfa Connect Services bieden we u een reeks online diensten om u van een optimale gebruikerservaring met uw Stelvio te verzekeren. Behalve via het infotainmentscherm in het dashboard zijn ze ook toegankelijk via de My Alfa Connect-app voor uw smartphone, zodat u ook op afstand controle over uw Stelvio kunt houden.

* Voor alle nieuwe voertuigen die vanaf 1 mei 2023 worden besteld, is My Assistant inbegrepen in het pakket Connect ONE, waarvan de prijs al is inbegrepen in de prijs van het voertuig. My Remote, My Car, My Navigation en My eCharge zullen deel uitmaken van Connect PLUS dat een specifiek abonnement vereist. Connect PLUS is de eerste 6 maanden zonder bijkomende kosten beschikbaar, vanaf de datum van ingang van de garantieperiode. My Alert en My Wi-Fi blijven ongewijzigd.

Alfa Romeo Stelvio - Connectiviteit - Mijn Assistent Mobiele Afbeelding

MY ASSISTANT

My Assistant biedt de mogelijkheid om in noodgevallen met de SOS-knop in de auto of via de My Alfa Connect-app rechtstreeks contact op te nemen met de alarmcentrale. Via de app is het ook mogelijk pechhulp in te roepen.

Alfa Romeo Stelvio - Connectiviteit - Mijn Afstandsbediening Mobiele Afbeelding

MY REMOTE

My Remote biedt controle over uw Alfa Romeo Stelvio op afstand. Zo kunt u via uw telefoon of smartwatch de portieren vergrendelen en ontgrendelen, de verlichting in- of uitschakelen en nog veel meer.

Alfa Romeo Stelvio - Connectiviteit - Mijn Auto Mobiele Afbeelding

MY CAR

My Car maakt beheer van uw Stelvio via uw telefoon mogelijk. Zo kunt u onder ander de onderhoudsstatus op checken en zo nodig meteen een afspraak maken voor een werkplaatsbezoek.

Alfa Romeo Stelvio - Connectiviteit - Mijn Wi-Fi Mobiele Afbeelding

MY WI-FI*

My Wi-Fi biedt u een mobiele hotspot in de auto waaraan u tot acht verschillende apparaten kunt koppelen.*

*My Wi-Fi is een betaaldienst waarvoor een abonnement moet worden afgesloten.

Alfa Romeo Stelvio - Connectiviteit - Mijn Alert Mobiele Afbeelding

MY ALERT*

My Alert stuurt u automatisch een alarmmelding wanneer het systeem een poging tot diefstal van uw Stelvio vermoedt, bijvoorbeeld wanneer de auto lijkt te worden weggesleept of andere verdachte activiteiten in en rond de auto worden waargenomen.*

*My Alert is een betaaldienst waarvoor een abonnement moet worden afgesloten.

Alfa Romeo Stelvio - Connectiviteit - Mijn Navigatie Mobiele Afbeelding

MY NAVIGATION

My Navigation biedt u de mogelijkheid actuele verkeersinformatie, weerberichten en flitsermeldingen op de kaart te laten weergeven. Ook kunt u via deze dienst specifieke bestemmingen als een restaurant of parkeergarage op uw telefoon zoeken en rechtstreeks als navigatiebestemming instellen.

Via de My Alfa Connect-app kunt u van partnerondernemingen ook persoonlijke aanbiedingen ontvangen gebaseerd op de telematica-data van de auto. Uiteraard alleen als u dat wilt en nadat u er toestemming voor hebt gegeven.
Klik hier voor meer informatie.

Alfa Romeo Stelvio - Motor - Mobiele Afbeelding
Aandrijflijn

GEMAAKT OM DE WEG TE DOMINEREN

De efficiënte high-performance motoren van de Stelvio zijn geheel vervaardigd van aluminium en worden gecombineerd met een 8-traps automatische transmissie van ZF die een uiterst soepel schakelgedrag combineert met een hoog prestatieniveau. Klik hier voor meer informatie over uitrustingdetails en het samenstellen van uw eigen perfecte Stelvio.

DISCLAIMER

Brandstofverbruik Alfa Romeo Stelvio (l/100 km): 6,1 – 9,0 CO2-emissie (g/km): 159 – 205.
Dit betreft typegoedkeuringswaarden die zijn bepaald op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure. Deze waarden dienen slechts ter vergelijking en kunnen afwijken van het verbruik onder reële rijomstandigheden. Laatste update 14-02-2023.

Afmetingen

Alfa Romeo Stelvio - Afmetingen - Mobiele Afbeelding

De bagageruimte van de Alfa Romeo Stelvio heeft een inhoud van 525 liter.

Disclaimer

Afbeeldingen zijn slechts bedoeld ter illustratie. Ga voor meer informatie over lakkleuren en uitrustingsdetails naar https://www.alfaromeo.com/configurator-hub

Alfa Romeo Stelvio - Financiële Diensten - Mobiele Afbeelding
Financiering

FINANCIËLE DIENSTEN

Vind een breed scala aan financiële diensten en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo.

PROEFRIT

Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar de unieke rijervaring die een Alfa Romeo biedt.

STEL SAMEN

Stel uw nieuwe
Alfa Romeo Stelvio
samen.

Alfa Romeo Selected 4U

De beste occasions geselecteerd
voor u. Bekijk het aanbod
occasions