ALFA ROMEO GIULIA

Vanaf € 65.000
A timeless beauty at the service of your emotions.

Alfa Romeo Giulia - Canvas - Kop

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

Onderscheidend
design

Italiaans design in pure
Alfa Romeo-stijl.

Geavanceerde
rijassistentiesystemen

Level 2
autonoom rijden.

50/50-gewichtsverdeling

Perfecte balans voor
compromisloze rijdynamiek.

Alfa™ Link-wielophanging

Nauwkeurige besturing,
maximaal comfort.

Uw nieuwe Giulia kopen

In de showroom

Vind de dichtstbijzijnde dealer of laat uw gegevens achter om een afspraak te maken.

Hoe uw Giulia aankopen

Online met hulp van onze experts

Chat of bel van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur

DE VOORDELEN VAN ONLINE BESTELLEN

BESTEL
ONLINE​

Waar u ook bent,
wanneer u maar wilt.

SPECIALE
ONLINE PRJS

Profiteer van
lagere vanafprijzen.

NIET TEVREDEN,
GELD TERUG

Geen boete bij annulering en gratis
retour tot 14 dagen na levering.

3 JAAR
EXTRA GARANTIE

In totaal 5 jaar garantie
als u online bestelt.

Disclaimer

Afbeeldingen zijn slechts bedoeld ter illustratie. Weergegeven lakkleuren en details kunnen om productietechnische en/of commerciële redenen afwijken of niet beschikbaar zijn. Op sommige afbeeldingen kunnen modelversies, uitvoeringen, opties en/of accessoires zijn weergegeven die alleen op aanvraag en tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.

Kleur uw Giulia
DISCLAIMER

De foto's zijn indicatief en dienen uitsluitend ter illustratie. Getoonde kleuren en details kunnen niet beschikbaar zijn of kunnen variëren, wanneer het voertuig beschikbaar zal zijn, bijvoorbeeld om technische en/of productie en/of commerciële redenen. Sommige foto's kunnen accessoires en/of uitrusting tonen die niet standaard zijn en die, wanneer het voertuig beschikbaar zal zijn, onderworpen zullen zijn aan een specifieke aanvraag en bijkomende betaling.

Alfa Romeo Giulia - Technologie - Presentatie
Technologie

TOONAANGEVEND IN RIJDYNAMIEK

De Alfa Romeo Giulia brengt design, kracht en innovatie samen in een doordacht totaalconcept dat dankzij een reeks gepatenteerde technische oplossingen, zoals Q2 elektronische differentieelblokkering, Q4-vierwielaandrijving en IBS brake-by-wire, de basis vormt voor zijn toonaangevend dynamische rijeigenschappen.

Alfa Romeo Stelvio - NFT Technologie
Technologie

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

Dankzij een software-architectuur van de volgende generatie loopt de Alfa Romeo Giulia voorop in technologische innovatie. Zo wordt hij geleverd met een NFT (Non-Fungible Token) waarin de originele configuratie van de auto is vastgelegd op basis van blockchain-technologie.

Alfa Romeo Giulia - Veiligheid - Presentatie
Rijassistentie

TECHNOLOGIE TEN DIENSTE VAN HET RIJPLEZIER

In een tijd waarin technologie steeds meer de boventoon voert, heeft Alfa Romeo de balans gevonden tussen de passie voor autorijden en de toepassing van geavanceerde rijassistentiesystemen. Die maken Level 2 autonoom rijden mogelijk, maar alleen als u dat wilt. Want bij Alfa Romeo staat het rijplezier altijd voorop!

Alfa Romeo Giulia - Infotainment - Presentatie
Infotainment

INTUÏTIEVE MULTI-TOUCH BEDIENING

Het infotainmentscherm van de Giulia ondersteunt multi-touch gebaren, waardoor de bediening ervan even intuïtief is als die van uw telefoon.

Alfa Connect Services *

ONLINE DIENSTEN VOOR UW GIULIA

Met Alfa Connect Services bieden we u een reeks online diensten om u van een optimale gebruikerservaring met uw Stelvio te verzekeren. Behalve via het infotainmentscherm in het dashboard zijn ze ook toegankelijk via de My Alfa Connect-app voor uw smartphone, zodat u ook op afstand controle over uw Stelvio kunt houden.

* Voor alle nieuwe voertuigen die vanaf 1 mei 2023 worden besteld, is My Assistant inbegrepen in het pakket Connect ONE, waarvan de prijs al is inbegrepen in de prijs van het voertuig. My Remote, My Car, My Navigation en My eCharge zullen deel uitmaken van Connect PLUS dat een specifiek abonnement vereist. Connect PLUS is de eerste 6 maanden zonder bijkomende kosten beschikbaar, vanaf de datum van ingang van de garantieperiode. My Alert en My Wi-Fi blijven ongewijzigd.

Alfa Romeo Stelvio - Connectiviteit - Mijn Assistent

MY ASSISTANT

My Assistant biedt de mogelijkheid om in noodgevallen met de SOS-knop in de auto of via de My Alfa Connect-app rechtstreeks contact op te nemen met de alarmcentrale. Via de app is het ook mogelijk pechhulp in te roepen.

Alfa Romeo Stelvio - Connectiviteit - Mijn Afstandsbediening

MY REMOTE

My Remote biedt controle over uw Alfa Romeo Giulia op afstand. Zo kunt u via uw telefoon of smartwatch de portieren vergrendelen en ontgrendelen, de verlichting in- of uitschakelen en nog veel meer.

Alfa Romeo Stelvio - Connectiviteit - Mijn Auto

MY CAR

My Car maakt beheer van uw Giulia via uw telefoon mogelijk. Zo kunt u onder ander de onderhoudsstatus op checken en zo nodig meteen een afspraak maken voor een werkplaatsbezoek.

Alfa Romeo Stelvio - Connectiviteit - Mijn Wi-Fi

MY WI-FI*

My Wi-Fi biedt u een mobiele hotspot in de auto waaraan u tot acht verschillende apparaten kunt koppelen.*

*My Wi-Fi is een betaaldienst waarvoor een abonnement moet worden afgesloten.

Alfa Romeo Stelvio - Connectiviteit - Mijn Alert

MY ALERT

My Alert stuurt u automatisch een alarmmelding wanneer het systeem een poging tot diefstal van uw Giulia vermoedt, bijvoorbeeld wanneer de auto lijkt te worden weggesleept of andere verdachte activiteiten in en rond de auto worden waargenomen.*

*My Alert is een betaaldienst waarvoor een abonnement moet worden afgesloten.

Alfa Romeo Stelvio - Connectiviteit - Mijn Navigatie

MY NAVIGATION

My Navigation biedt u de mogelijkheid actuele verkeersinformatie, weerberichten en flitsermeldingen op de kaart te laten weergeven. Ook kunt u via deze dienst specifieke bestemmingen als een restaurant of parkeergarage op uw telefoon zoeken en rechtstreeks als navigatiebestemming instellen.

Via de My Alfa Connect-app kunt u van partnerondernemingen ook persoonlijke aanbiedingen ontvangen gebaseerd op de telematica-data van de auto. Uiteraard alleen als u dat wilt en nadat u er toestemming voor hebt gegeven.
Klik hier voor meer informatie.

Alfa Romeo Giulia - Prestatie - Presentatie
Prestaties

GEMAAKT OM VAN AUTORIJDEN TE GENIETEN

Efficiënte high-performance motoren met een vermogen tot 280 pk, achterwiel- of vierwielaandrijving, innovatieve wielophanging en de gewichts/pk-verhouding van een sportwagen: het behoort allemaal tot het standaardpakket dat de Giulia als sportsedan in de beste traditie van Alfa Romeo biedt.

Disclaimer

Brandstofverbruik Alfa Romeo Giulia (l/100 km): 5,0 – 8,1 CO2-emissie (g/km): 130-183. Dit betreft typegoedkeuringswaarden die zijn bepaald op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure. Deze waarden dienen slechts ter vergelijking en kunnen afwijken van het verbruik onder reële rijomstandigheden. Laatste update 26-09-2022.

Afmetingen

Alfa Romeo Giulia - Afmetingen

De bagageruimte van de Alfa Romeo Giulia heeft een inhoud van 480 liter.

Disclaimer

Afbeeldingen zijn slechts bedoeld ter illustratie. Ga voor meer informatie over lakkleuren en uitrustingsdetails naar https://www.alfaromeo.com/car-configurator-hub.

Alfa Romeo Giulia - Financiële Diensten
Financiering

FINANCIËLE DIENSTEN

Vind een breed scala aan financiële diensten en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo.

PROEFRIT

Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar de unieke rijervaring die een Alfa Romeo biedt.

STEL SAMEN

Stel uw nieuwe
Alfa Romeo Giulia samen.

ALFA ROMEO SELECTED 4U

De beste occasions geselecteerd voor u. Bekijk het aanbod occasions.