ALFA ROMEO GIULIA

Vanaf € 69.300

Alfa Romeo Giulia - Canvas - Kop
Disclaimer

Afbeeldingen zijn slechts bedoeld ter illustratie. Weergegeven lakkleuren en details kunnen om productietechnische en/of commerciële redenen afwijken of niet beschikbaar zijn. Op sommige afbeeldingen kunnen modelversies, uitvoeringen, opties en/of accessoires zijn weergegeven die alleen op aanvraag en tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

Sportieve prestaties
dankzij lichtgewicht
materialen

Perfecte balans voor
ongeëvenaard rijgedrag

Innovatieve
rijhulpsystemen als
Lane Control en Blind

Uniek comfort
dankzij het AlfaTM
Link-veersysteem

EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN VAN ALFA ROMEO

Ontdek exclusieve aanbiedingen voor consumenten en zakelijke rijders. Kies uw ideale Alfa Romeo en ontdek de passie voor autorijden.

Uitvoeringen

VIND UW STIJL

De juiste keuze maken duurt soms lang. Met een Alfa Romeo voelt u meteen de klik - het enige dat u nodig heeft, is passie voor autorijden.

1
Benzine 280 PK
Diesel 210 PK
GIULIA SPRINT
Alfa Romeo Giulia - Uitvoering - Sprint Achtergrond
Benzine 280 PK
Diesel 210 PK
GIULIA VELOCE
Alfa Romeo Giulia - Uitvoering - Veloce Afbeelding in Rood
Benzine 280 PK
GIULIA
TRIBUTO
ITALIANO

BEKIJK ALLE DETAILS

Uw nieuwe Giulia kopen

Bij uw dealer

Vind uw dichtstbijzijnde dealer of neem contact op om een afspraak te maken.

DISCLAIMER

* Voor alle nieuwe voertuigen die vanaf 1 mei 2023 worden besteld, is My Assistant onderdeel van het Connect ONE-pakket. De prijs van Connect ONE is inbegrepen in de prijs van de auto. My Remote, My Car, My Navigation en My eCharge worden onderdeel van Connect PLUS, waarvoor een abonnement vereist is. Connect PLUS is kosteloos beschikbaar gedurende de eerste 6 maanden na ingang van de fabrieksgarantie. De My Alert- en My Wi-Fi-dienstverlening blijft ongewijzigd.
Blijf verbonden met de wereld om u heen en met uw auto. Alfa Connect Services creëren en garanderen geweldige connectiviteit.

Via de My Alfa Connect-app kunt u van partnerondernemingen ook persoonlijke aanbiedingen ontvangen gebaseerd op de telematica-data van de auto. Uiteraard alleen als u dat wilt en nadat u er toestemming voor hebt gegeven.
Klik hier voor meer informatie.

MOTOR

TOONAANGEVENDE PRESTATIES

De Alfa Romeo Giulia garandeert een sportieve rijervaring van hoog niveau, dankzij drie krachtige motoren volledig vervaardigd van aluminium.


DIESEL 210 PK

Geavanceerde prestaties:

  •  0-100 km/u in 6.8 seconden
  • Topsnelheid: 235 km/u
  • Maximaal koppel: 470 Nm


BENZINE 280 PK

Verbazingwekkend krachtig:

  • 0-100 km/u in 5.2 seconden
  • Topsnelheid: 240 km/u
  • Maximaal koppel: 400 Nm
STEL UW GIULIA SAMEN
DISCLAIMER

De foto's zijn indicatief en dienen uitsluitend ter illustratie. Getoonde kleuren en details kunnen niet beschikbaar zijn of kunnen variëren, wanneer het voertuig beschikbaar zal zijn, bijvoorbeeld om technische en/of productie en/of commerciële redenen. Sommige foto's kunnen accessoires en/of uitrusting tonen die niet standaard zijn en die, wanneer het voertuig beschikbaar zal zijn, onderworpen zullen zijn aan een specifieke aanvraag en bijkomende betaling.

Disclaimer

Brandstofverbruik Alfa Romeo Giulia (l/100 km): 5,0 – 8,1 CO2-emissie (g/km): 130-183. Dit betreft typegoedkeuringswaarden die zijn bepaald op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure. Deze waarden dienen slechts ter vergelijking en kunnen afwijken van het verbruik onder reële rijomstandigheden. Laatste update 26-09-2022.

Afmetingen

Alfa Romeo Giulia - Afmetingen

De Giulia is 4.653 mm lang, 2.024 mm breed en 1.450 mm hoog. De bagageruimte heeft een maximale inhoud van 480 liter.

Disclaimer

Afbeeldingen zijn slechts bedoeld ter illustratie. Ga voor meer informatie over lakkleuren en uitrustingsdetails naar https://www.alfaromeo.com/car-configurator-hub.

Financiering

FINANCIËLE DIENSTEN

Ontdek onze financieringsoplossingen en verzekeringen voor uw nieuwe Alfa Romeo.