ALFA ROMEO GIULIA
NEAR LIFE EXPERIENCE

Neem plaats achter het stuur van de Alfa Romeo Giulia en beleef een allesovertreffende rijervaring.

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

Italian design

In pure
Alfa Romeo-stijl

ADAS

Level 2 Autonomous
Driving

50/50-gewichtsverdeling

Perfecte balans, voor
compromisloze rijdynamiek

Alfa™ Link suspension

Meer precisie, maximaal
comfort

Disclaimer

De foto's zijn indicatief en hebben enkel een illustratief doel. De getoonde kleuren en details kunnen niet beschikbaar zijn of kunnen, wanneer het voertuig beschikbaar zal zijn, afwijken, bij wijze van voorbeeld om technische en/of productie- en/of commerciële redenen. Sommige foto's kunnen accessoires en/of uitrustingen tonen die niet standaard zijn en die, wanneer het voertuig beschikbaar zal zijn, onderworpen zullen zijn aan een specifieke aanvraag en extra betaling.

Veiligheid

BEAUTY DRIVEN BY TECHNOLOGY RIJASSISTENTIESYSTEMEN VAN DE
NIEUWSTE GENERATIE

De Giulia is uitgerust met de nieuwste rijassistentiesystemen (ADAS, Advanced Driver Assist Systems). Deze maken Level 2 autonoom rijden mogelijk, wat wil zeggen dat functies als gas geven en remmen onder bepaalde omstandigheden door de auto zelf worden geregeld, maar waarbij de bestuurder altijd zelf het initiatief houdt. Het blijft tenslotte een Alfa Romeo.

Infotainment
INTUÏTIEVER DAN OOIT

Het infotainmentsysteem van de Giulia is volledig herzien en biedt een nieuw 8,8-inch touchscreen dat eenvoudiger en intuïtiever te bedienen is dan ooit.

Alfa Connect Services

CONNECTIVITY AT ITS BEST

Verbonden met de wereld, en met uw auto. Het Alfa™ Connect Systeem bestaat uit services voor perfecte connectiviteit met Andriod Auto™ en Apple Carplay.

MY ASSISTANT

Biedt de mogelijkheid om bij pech of een ongeval rechtstreeks contact op te nemen met de alarmcentrale. Daarbij worden automatisch de locatie en het chassisnummer van de auto doorgegeven.

MY REMOTE

Maakt het mogelijk diverse functies van uw Alfa Romeo Giulia op afstand te bedienen met uw smartphone of smartwatch: portieren vergrendelen of ontgrendelen, verlichting in- en uitschakelen en nog veel meer.

MY CAR

Maakt beheer van uw Alfa Romeo Giulia op afstand mogelijk via uw smartphone of vanaf een pc.

MY WI-FI*

Mobiele hotspot waaraan tot acht verschillende apparaten kunnen worden gekoppeld om alle inzittenden van een snelle en stabiele internetverbinding te verzekeren.

*My Wifi is een optionele dienst.

MY ALERT* ASSISTANCE

Stuurt automatisch een alarmmelding wanneer het systeem een poging tot diefstal van uw Alfa Romeo Giulia vermoedt, bijvoorbeeld als een eventueel geïnstalleerde alarminstallatie afgaat of wanneer de auto lijkt te worden weggesleept dan wel de accu wordt losgekoppeld.

*My Alert is een optionele dienst.

NAVIGATIE

Biedt de mogelijkheid bestemmingen en nuttige locaties (POI's) rechtstreeks vanuit uw smartphone in het navigatiesysteem te laden. Realtime verkeersinformatie, actuele weerberichten en tijdige waarschuwingen voor snelheidscontroles maken daarbij slimme navigatie mogelijk.

Ontdek de online diensten van Alfa Connect Services op het gebied van navigatie, entertainment,veiligheid en beheer en beveiliging van de auto die het gebruik van uw Alfa Romeo Giulia slimmer en efficiënter maken dan ooit. Dankzij de Alfa Connect Box, heeft u toegang tot aanbiedingen en verzekeringsvoordelen behorend bij de data van uw voertuig.
Klik hier voor meer informatie.

Prestaties

100% ALFA ROMEO

Efficiënte high-performance motoren. Een onderstel met achterwielaandrijving, innovatieve wielophanging en de gewichts/pk-verhouding van een sportwagen: zoals het een echte Alfa Romeo betaamt is de Alfa Romeo Giulia veel meer dan gewoon een sedan.

Disclaimer

Brandstofverbruik Giulia-modellen (l/100 km): 4,8 - 8,1; CO2-emissie (g/km): 128-184.
Deze waarden zijn door de fabrikant in pre-goedkeuringstests vastgesteld en kunnen afhankelijk van de definitieve goedkeuring aan verandering onderhevig zijn. Ze dienen uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden.

Technologie
A SYMPHONY OF
MECHANICS AND EMOTIONS

Het Alfa™ DNA-systeem biedt u de mogelijkheid om de rijdynamiek af te stemmen op de rijomstandigheden of uw persoonlijke voorkeur: de rijmodusschakelaar op de middenconsole biedt daarvoor keuze uit drie verschillende instellingen: Dynamic, Neutral en Advanced Efficiency.

Dimensies

Disclaimer

Afbeeldingen alleen bedoeld voor displaydoeleinden, productdetails en beschikbaarheid van kleuren ga naar de configurator.

Financieren

FINANCIELE DIENSTEN​​

Vind een breed scala aan financiële diensten en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo.

Proefrit

Plan een proefrit in voor een unieke rijervaring metAlfa Romeo. 

Online Brochure

Alle informatie over uw favoriete Alfa Romeo. Bekijk de gedetailleerde brochure.

Alfa Romeo Selected 4U

De beste occasions geselecteerd voor u. Bekijk het aanbod occasions.