ALFA ROMEO
GIULIA QUADRIFOGLIO

Prijzen vanaf € 145.500

BIJZONDERE EIGENSCHAPPEN GIULIA QUADRIFOGLIO

50/50
gewichtsverdeling voor perfecte balans

50/50
gewichtsverdeling voor perfecte rijdynamiek

Uitzonderlijke prestaties in Race Mode

Meer controle dankzij geavanceerde hulpsystemen

Uw nieuwe Giulia Quadrifoglio kopen

In de showroom

Vind de dichtstbijzijnde dealer of laat uw gegevens achter om een afspraak te maken.

Aanvullend, dankzij de Alfa Connect Box, heeft u toegang tot aanbiedingen en verzekeringsvoordelen behorend bij de data van uw voertuig.

Klik hier voor meer informatie.

Kleur uw Giulia
Motorisering

BRON VAN PURE PRESTATIES

De ultieme mix van kracht, prestaties en technologie. De Giulia Quadrifoglio is uitgerust met een aluminium 2.9L V6 motorblok met een vermogen van 520 PK. De krachtbron is gecombineerd met een 8-traps automatische transmissie.

Disclaimer

Brandstofverbruik Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio (l/100 km): 10,1 ; CO₂-emissie (g/km): 229 Dit betreft typegoedkeuringswaarden die zijn bepaald op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure (laatste update 04.04.2023). Deze waarden worden door de fabrikant in pre-goedkeuringstests gemeten en kunnen afhankelijk van de definitieve goedkeuring aan verandering onderhevig zijn. Ze dienen uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. .

Dimensies

De Giulia Quadrifoglio heeft een lengte van 4,639 mm, een breedte van 2,024 mm en is 1,433 mm hoog. De kofferbak heeft een maximaal volume van 480 liter.

Disclaimer

Afbeeldingen zijn voor illustratieve doeleinden, voor uitvoeringsdetails en beschikbare kleuren kunt u de configurator raadplegen.

Financieren

Financiële diensten

Vind een breed scala aan financiële diensten en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo.