ALFA ROMEO
GIULIA QUADRIFOGLIO

The power of confidence

BIJZONDERE EIGENSCHAPPEN GIULIA QUADRIFOGLIO

Motor

510 pk 2.9
V6 Bi-Turbo

50/50-gewichtsverdeling

Perfecte balans, voor een compromisloze rijdynamiek

Ultra lichtgewicht materialen

De enige sedan ter wereld met actieve aerodynamica

Bestuurbare koppeling

Real-time koppel- en vermogenverdeling

technology
Technologie

THE TECHNOLOGY BEHIND
THE EMOTION

De Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio zit vol met technologische oplossingen
op maat om de hoogste prestatie verwachtingen waar te maken.

Prestaties

POWER AND TECHNOLOGY
COME TOGETHER

De Alfa Romeo Quadrifoglio heeft een 2,9 liter V6 die 510 pk genereert en een koppel van 600 Nm produceert tussen 2.500 en 5.000 rpm. Deze motor is buitengewoon krachtig en toch extreem licht omdat hij volledig is gemaakt van aluminium. Dit gaat samen met een automatische transmissie met 8 versnellingen die in slechts 150 milliseconden doorschakelt (in Race-modus). Schakel op met de met leder beklede versnellingspook in het middenconsole of met de aluminium schakelpaddles.

Disclaimer

Brandstofverbruik Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio (l/100 km): 10; CO₂-emissie (g/km): 226-230
Dit betreft typegoedkeuringswaarden die zijn bepaald op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure (laatste update 26.05.2021). Deze waarden worden door de fabrikant in pre-goedkeuringstests gemeten en kunnen afhankelijk van de definitieve goedkeuring aan verandering onderhevig zijn. Ze dienen uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden.

Veiligheid

DRIVEN BY TECHNOLOGY

De Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio is uitgerust met de nieuwste rijassistentiesystemen (ADAS, Advanced Driver Assist Systems). Deze maken Level 2 autonoom rijden mogelijk. Dat wil zeggen dat functies als gas geven en remmen onder bepaalde omstandigheden door de auto zelf worden geregeld, maar waarbij de bestuurder altijd zelf het initiatief houdt. Het blijft tenslotte een Alfa Romeo.

Infotainment

IMMERSIVE EXPERIENCE

Slechts enkele instinctieve gebaren. Eenvoudig en direct. Het nieuwe en
volledig opnieuw ontworpen infotainmentsysteem beschikt over een 8,8-inch
multi-touchscreen.

Alfa Connect Services

CONNECTIVITY AT ITS BEST

Verbonden met de wereld, en met uw auto. Het Alfa™ Connect Systeem bestaat uit services voor perfecte connectiviteit met Andriod Auto™ en Apple Carplay.

MY ASSISTANT

Biedt de mogelijkheid om bij pech of een ongeval rechtstreeks contact op te nemen met de alarmcentrale. Daarbij worden automatisch de locatie en het chassisnummer van de auto doorgegeven.

MY REMOTE

Maakt het mogelijk diverse functies van uw Giulia Quadrifoglio op afstand te bedienen met uw smartphone of smartwatch:  portieren vergrendelen of ontgrendelen, verlichting in- en uitschakelen en nog veel meer.

MY CAR

Maakt beheer van uw Giulia Quadrifoglio op afstand mogelijk via uw smartphone of vanaf een pc.

MY WI-FI*

Mobiele hotspot waaraan tot acht verschillende apparaten kunnen worden gekoppeld om alle inzittenden van een snelle en stabiele internetverbinding te verzekeren.

*My Wifi is een optionele dienst.

MY ALERT*

Stuurt automatisch een alarmmelding wanneer het systeem een poging tot diefstal van uw Giulia Quadrifoglio vermoedt, bijvoorbeeld als een eventueel geïnstalleerde alarminstallatie afgaat of wanneer de auto lijkt te worden weggesleept.

*My alert is een optionele dienst.

MY NAVIGATION

Biedt de mogelijkheid bestemmingen en nuttige locaties (POI's) rechtstreeks vanuit uw smartphone in het navigatiesysteem te laden. Realtime verkeersinformatie, actuele weerberichten en tijdige waarschuwingen voor snelheidscontroles maken slimme navigatie mogelijk.

Aanvullend, dankzij de Alfa Connect Box, heeft u toegang tot aanbiedingen en verzekeringsvoordelen behorend bij de data van uw voertuig.

Klik hier voor meer informatie.

Dimensies

Disclaimer

Afbeeldingen zijn voor illustratieve doeleinden, voor uitvoeringsdetails en beschikbare kleuren kunt u de configurator raadplegen.

Financieren

FINANCIELE DIENSTEN

Vind een breed scala aan financiële diensten en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.

Proefrit

Plan een proefrit in voor
een unieke rijervaring
met Alfa Romeo.

Alfa Romeo Selected 4U

De beste occasions
geselecteerd voor u.
Bekijk het aanbod occasions.