NIEUW: ALFA ROMEO 
JUNIOR IBRIDA 

Een nieuw hoofdstuk is begonnen!
De nieuwe Alfa Romeo Junior in hybride uitvoering is binnenkort verkrijgbaar in Nederland.

Disclaimer

Blijf op de hoogte en u ontvangt direct bericht wanneer de prijs bekend gemaakt wordt en verder nieuws rondom de introductie van de Alfa Romeo Junior Ibrida in Nederland. De nieuwe Alfa Romeo Junior Ibrida is naar verwachting bestelbaar vanaf het 3e kwartaal van dit jaar.

Ook beschikbaar in elektrische uitvoering

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

Domineer de stad op geweldige wijze

Efficiënte sportiviteit en een indrukwekkende actieradius dankzij geavanceerde hybride technologie

Innovatieve technologie en vooruitstrevende connectiviteit voor meer comfort en controle

Alle ruimte voor uw persoonlijke bezittingen dankzij de kofferbakinhoud van 400 liter.

Belangrijkste eigenschappen

Perfectie is mogelijk

Ervaar het plezier van hybride rijden met precisie en stijl in de Alfa Romeo Junior, dankzij superieure prestaties en ongeëvenaard vakmanschap. Deze nieuwe, sportieve en compacte hyrbide auto staat dagelijks garant voor ongeëevenaard rijplezier en is dankzij het ruime interieur en geavanceerde technologie ook nog eens erg comfortabel.


ITALIAANSE STIJL IN BEWEGING

De perfecte samensmelting van stijl en innovatie: de Alfa Romeo Junior is een verfijnd voorbeeld van Italiaans design geperfectioneerd door aandacht voor details.


PUUR RIJPLEZIER

Ervaar een rijdynamiek zoals alleen een Alfa Romeo kan bieden: de Junior Ibrida staat garant voor een ongeëvenaarde weglegging en chassisprestaties waar u onder alle omstandigheden op kan vertrouwen.


KLAAR VOOR HET DAGELIJKS LEVEN

Met een kofferruimte van meer dan 400 liter is de nieuwe Alfa Romeo Junior Ibrida opvallend ruimtelijk.


INNOVATIEVE CONNECTIVITEIT

Alfa Connect Services biedt geavanceerde connectiviteit, waaronder een spraakassistent op basis van ChatGPT Generative AI voor perfecte interacties en meer comfort.

Kies uw
Alfa Romeo Junior

Vergelijk de verschillende uitvoeringen van de nieuwe Alfa Romeo Junior en ontdek welke variant het best matcht met uw passie voor autorijden.

Choose your Alfa Romeo Junior
Ibrida


17-inch lichtmetalen velgen
Full LED-verlichting
Automatische airconditioning
10-inch Alfa Connect- infotainmentsysteem en 10-inch digitaal instrumentenpaneel

Starting from
Ibrida
Speciale


18-inch lichtmetalen velgen
Bodykit met matte afwerking & details in 'Arese Red'
Spiga-interieur met elektrisch verstelbare stoelen
Level 2 Assisted Drive & Navigatie

Hybrid

ALFA ROMEO DNA VOOR EEN URBAN LIFESTYLE

Ervaar de sensaties van de geavanceerde hybride aandrijflijn van de Alfa Romeo Junior Ibrida, met een totaal vermogen van 136 pk. In het stadsverkeer zorgen zijn wendbaarheid en het lichtgewicht design voor een rijervaring die alleen een Alfa Romeo kan bieden, terwijl tijdens het rijden energie wordt teruggewonnen voor maximale efficiëntie.

Afmetingen

De afmetingen van de Alfa Romeo Junior Ibrida zijn die van de perfecte, compacte sportauto, met een lengte van 4173 mm en hoogte van 1535 mm. De royale kofferbakruimte heeft een maximale inhoud van 415 liter om uw bagage en persoonlijke bezittingen op te bergen. Hierdoor is de Junior Hybrid een veelzijdige en praktische keuze voor zowel woon-werkverkeer als een roadtrip. Leverbaar met 17- en 18-inch lichtmetalen velgen.

Disclaimer

Brandstofverbruik van de Alfa Romeo Junior Ibrida (l/100 km): 5,2-4,9; CO2-uitstoot (g/km): 117-110. Voorlopige waarden gemeten volgens de WLTP-cyclus tijdens pre-approval testactiviteiten, en kunnen variëren vóór de definitieve homologatie. De aangegeven waarden dienen alleen ter vergelijking.

De cijfers voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden en diverse factoren, zoals opties, temperatuur, rijstijl, snelheid, voertuiggewicht, specifieke uitrusting (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), banden, wegomstandigheden, weer, enz.

Disclaimer

Afbeeldingen zijn slechts bedoeld ter illustratie. Weergegeven lakkleuren en details kunnen om productietechnische en/of commerciële redenen afwijken of niet beschikbaar zijn. Op sommige afbeeldingen kunnen modelversies, uitvoeringen, opties en/of accessoires zijn weergegeven die alleen op aanvraag en tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.

Financiering

Financiële dienstverlening

Ontdek onze financierings- en verzekeringsoplossingen voor uw nieuwe Alfa Romeo.