TAILOR-MADE SOLUTIONS FOR THE MOBILITY NEEDS OF YOUR COMPANY

Zakelijk rijden

Business Solutions

Technologie, veiligheid en innovatie tot uw dienst: of u nu een zelfstandige bent of een bedrijf vertegenwoordigt, Alfa Romeo biedt u een uitzonderlijke rijervaring. Onze modellen voldoen aan al uw zakelijke behoeften en bieden u oplossingen die efficiëntie, functionaliteit en rijplezier combineren.

BUSINESS OFFERS

Ontdek onze bedrijfsaanbiedingen voor zelfstandigen en MKB.

ALFA ROMEO ONDERDEEL VAN STELLANTIS GROUP

Stellantis is een toonaangevende wereldwijde autoproducent en mobiliteitsleverancier die schone, verbonden, betaalbare en veilige mobiliteitsoplossingen aanbiedt. De combinatie van ons iconische merkenportfolio, de diversiteit en de passie van onze mensen en onze diepe wortels in de gemeenschappen waarin we actief zijn, zorgen voor een oersterk merk. Onze ambitieuze elektrificatie- en softwarestrategieën en de creatie van een innovatief ecosysteem van strategische, baanbrekende partnerschappen zijn de drijvende kracht achter onze transformatie naar een duurzaam high-tech mobiliteitsbedrijf.


Bezoek ook onze Linked-in pagina.

Financial Services

ZAKELIJKE DIENSTEN

Vind de meest geschikte oplossing om uw mobiliteitskosten te optimaliseren. Via onze partners bieden wij zakelijke klanten financiële producten op maat aan, passend bij uw organisatie.