ALFA ROMEO
STELVIO QUADRIFOGLIO

The power of confidence

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

Motor

510 pk 2.9 V6 Bi-Turbo

50/50-gewichtsverdeling

De perfecte balans voor een compromisloze rijdynamiek

Q4

On demand vierwielaandrijving

Bestuurbare koppeling

Real-time koppel- en vermogenverdeling

Technologie
EXCLUSIVE INNOVATION
BY ALFA ROMEO

De Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, innovatie en technologie komen samen met het sportieve DNA van Alfa Romeo. De meest sportieve uitvoering van deze luxe SUV van Alfa Romeo laat u voelen wat het betekent om Alfa Romeo te rijden.

Prestaties

POWER AND TECHNOLOGY
COME TOGETHER

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio behoort tot de top in zijn categorie op het gebied van prestaties: snelheid, efficiëntie en veiligheid, dankzij een perfecte mix van kracht en technologie. De 510 pk 2.9 V6 Bi-Turbo aluminium monobloc-motor werkt samen met de Q4 vierwielaandrijving. De motor genereert 176 pk/l, met een tijd van 0-100 km/u in slechts 3,8 seconden. In combinatie met de 8-traps automaat, schakelt de Stelvio Quadrifoglio in de Race-modus door in slechts 150 milliseconden. Dankzij het efficiënte beheer van de Alfa-cilinders (CEM) en het lichte karakter van zijn mechanische componenten, zoals de aandrijfas van koolstofvezel, kan de Stelvio Quadrifoglio ongeëvenaarde niveaus van efficiëntie en balans leveren.

Disclaimer

Brandstofverbruik Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio (l/100 km): 12; CO₂-emissie (g/km): 267-270.
Dit betreft typegoedkeuringswaarden die zijn bepaald op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure (laatste update 26.05.2021). Deze waarden worden door de fabrikant in pre-goedkeuringstests gemeten en kunnen afhankelijk van de definitieve goedkeuring aan verandering onderhevig zijn. Ze dienen uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden.

Veiligheid

DRIVING PLEASURE
ENHANCED BY TECHNOLOGY

De SUV die wordt gekenmerkt door sportieve sedan-mogelijkheden wordt nu verbeterd door een nieuwe reeks Level 2 autonome rijsystemen, die een perfecte synergie van rijplezier en intelligente assistentie creëert.

Infotainment

INTUITIEVER DAN OOIT

Het nieuwe, volledig opnieuw ontworpen infotainmentsysteem beschikt over een 8,8-inch multi-touchscreen.

Alfa Connect Services *

CONNECTIVITY AT ITS BEST

Met Alfa Connect Services bieden we u een reeks online diensten om u van een optimale gebruikerservaring met uw Stelvio te verzekeren. Behalve via het infotainmentscherm in het dashboard zijn ze ook toegankelijk via de My Alfa Connect-app voor uw smartphone, zodat u ook op afstand controle over uw Stelvio kunt houden.

* Voor alle nieuwe voertuigen die vanaf 1 mei 2023 worden besteld, is My Assistant inbegrepen in het pakket Connect ONE, waarvan de prijs al is inbegrepen in de prijs van het voertuig. My Remote, My Car, My Navigation en My eCharge zullen deel uitmaken van Connect PLUS dat een specifiek abonnement vereist. Connect PLUS is de eerste 6 maanden zonder bijkomende kosten beschikbaar, vanaf de datum van ingang van de garantieperiode. My Alert en My Wi-Fi blijven ongewijzigd.

MY ASSISTANT

U zit nooit alleen achter het stuur van een Stelvio Quadrifoglio. Dankzij My Assistant wordt u in contact gebracht met een toegewijde operator die u zal helpen in noodsituaties.

MY REMOTE

Dankzij My Remote kunt u vanaf elke locatie een reeks acties op uw voertuig uitvoeren, zoals het vergrendelen en ontgrendelen van de deuren of het inschakelen van de koplampen. Allemaal via uw smartphone of smartwatch.

MY CAR

Ontvang een uitgebreide analyse van relevante informatie over hoe uw Stelvio Quadrifoglio functioneert op uw computer of smartphone.

MY WI-FI*

My Wi-Fi is de Alfa Connect-service die een draadloos netwerk in Stelvio Quadrifolgio creëert dat alle passagiers kunnen gebruiken.

*My Wi-Fi is een optionele service.

MY ALERT*

Bescherm uw Stelvio Quadrifoglio met My Theft Assistance die meldingen rechtstreeks naar de Alfa Connect Mobile-app verzendt in het geval van een vermoedelijke diefstal of niet-geautoriseerde beweging.

*My alert is een optionele service.

MY NAVIGATION

Met My Navigation begint de volgende reis met Alfa Romeo al voordat u aan boord gaat. Stuur uw bestemming of vooraf geselecteerde interessante plaatsen rechtstreeks van uw smartphone naar de navigator. Tijdens uw reis ontvangt u realtime updates over verkeer, weer en snelheidscamera's onderweg.

Aanvullend, dankzij de Alfa Connect Box, heeft u toegang tot aanbiedingen en verzekeringsvoordelen behorend bij de data van uw voertuig.

Klik hier voor meer informatie.

Dimensies

Disclaimer

Afbeeldingen zijn voor illustratieve doeleinden, voor uitvoeringsdetails en beschikbare kleuren kunt u de configurator raadplegen.

Financieren

FINANCIELE DIENSTEN

Vind een breed scala aan financiële diensten en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo.

Proefrit

Plan een proefrit in voor een unieke rijervaring met Alfa Romeo. 

Alfa Romeo Selected 4U

De beste occasions geselecteerd voor u. Bekijk het aanbod occasions.