ALFA ROMEO
STELVIO QUADRIFOGLIO

Prijzen vanaf €175.000

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

Best-in-class verhouding tussen vermogen en gewicht

50/50 gewichtsverdeling voor perfecte rijdynamiek

Uitzonderlijke prestaties in Race Mode

Veiliger dankzij geavanceerde hulpsystemen

Uw nieuwe Stelvio Quadrifoglio kopen

In de showroom

Vind de dichtstbijzijnde dealer of laat uw gegevens achter om een afspraak te maken.

Aanvullend, dankzij de Alfa Connect Box, heeft u toegang tot aanbiedingen en verzekeringsvoordelen behorend bij de data van uw voertuig.

Klik hier voor meer informatie.

Kleur uw Stelvio
MOTORISERING

BRON VAN PURE PRESTATIES

De ultieme mix van kracht, prestaties en technologie. De Stelvio Quadrifoglio is uitgerust met een aluminium 2.9L V6 motorblok met een vermogen van 520PK in combinatie met een 8-traps automatische transmissie.

DISCLAIMER

Brandstofverbruik Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio (l/100 km): 11,8; CO₂-emissie (g/km): 267. Dit betreft typegoedkeuringswaarden die zijn bepaald op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure (laatste update 24.04.2023). Deze waarden worden door de fabrikant in pre-goedkeuringstests gemeten en kunnen afhankelijk van de definitieve goedkeuring aan verandering onderhevig zijn. Ze dienen uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden.

Dimensies

De Stelvio Quadrifoglio heeft een lengte van 4,701 mm, is 2,163 mm breed en 1,689 mm hoog. De kofferbak heeft een maximaal volume van 525 liter.

Disclaimer

Afbeeldingen zijn voor illustratieve doeleinden, voor uitvoeringsdetails en beschikbare kleuren kunt u de configurator raadplegen.

Financieren

FINANCIELE DIENSTEN

Vind een breed scala aan financiële diensten en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo