ALFA ROMEO TONALE PLUG-IN HYBRID Q4 

Nu met gratis eProWallbox MOVE
A new charge of sportiness.
Vanaf € 51.600

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Canvas - Header

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Efficiënter rijden met een elektrische
actieradius tot 82 km

Meer waarde voor uw auto
dankzij NFT-technologie

Innovatieve rijhulpsystemen als
Lane Control en Blind Spot Detection

CO2-emissie gecombineerde
rijcyclus 26-33 g/km

Hybrid 130PK
Plug-in Hybrid 280 PK
TONALE SPRINT
Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - TI Model Uitvoering Afbeelding
Hybrid 160PK
Plug-in Hybrid 280 PK
TONALE VELOCE
Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Veloce Uitvoering Afbeelding
Plug-in 280 Hybrid HP
TONALE TRIBUTO ITALIANO
Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Speciale Model Uitvoering Afbeelding

BEKIJK ALLE DETAILS

Uw nieuwe Tonale kopen

Bij Uw Dealer

Vind uw dichtstbijzijnde dealer of neem contact op om een afspraak te maken.

EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN VAN ALFA ROMEO

Ontdek exclusieve aanbiedingen voor consumenten en zakelijke rijders. Kies uw ideale Alfa Romeo en herontdek de passie voor autorijden.

Exterieur
OPGELADEN VOOR SPORTIEVE PRESTATIES
Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Exterieur Volledig Scherm Galerij

Met zijn dynamische design onderstreept de Tonale Plug-in Hybrid Q4 de hoge prestaties en efficiency van zijn hybride aandrijfsysteem waarnee hij weg effent naar sportief rijden in de 21e eeuw.

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Exterieur Spiegels

De serigrafie van de electro-biscione op de linkerachterruit, aan dezelfde kant als de oplaadpoort, wordt extra benadrukt door het donkergetinte privacyglas.

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Exterieur Voorlicht

De Full-LED Adaptive Matrix 3+3-koplampen geven de voorzijde een uniek signatuur waarin meteen het Alfa Romeo-DNA in te herkennen is.

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Exterieur Wielen

De 20-inch lichtmetalen velgen zijn een moderne interpretatie van Alfa Romeo’s iconische ‘Teledial’-velgen uit de jaren ‘60.

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Exterieur Achterkant Close-Up

Aan de linkerachterzijde bevindt zich de laadaansluiting voor het opladen van het batterijpakket.

De Full-LED achterlichten benadrukken de sportief vormgegeven achterzijde van de Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4.

INTERIEUR
SPORTIEVE AMBIANCE
Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Interieur Scherm Paneel

Hoogwaardige materialen, een superieure afwerking en geavanceerde infotainment- en connectiviteitsoplossingen creëren een ambiance die garant staat voor sportief rijplezier volgens de tradities van Alfa Romeo.

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Interieur Display

Het 12.3-inch volledig digitale instrumentenpaneel biedt de keuze uit drie verschillende lay-outs: Heritage, Evolved en Relax. In de weergaven Heritage en Evolved past de kleur van de ‘elettro-biscione’ zich automatisch aan op de status van de electromotor. Wit staat voor uitgeschakeld, groen is in werking en blauw betekent dat er energie wordt teruggewonnen.

* Afgebeeld is de basisweergave 'Evolved'.

 

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Interieur Touch Display

Via het 12.3-inch display van het digitale instrumentenpaneel en het 10.25-inch infotainmentsysteem centraal in het dashboard biedt de Tonale Plug-in Hybrid Q4 perfecte interactie tussen mens en machine.

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Interieur Ontwerp

Het verrassend ruime interieur van de Tonale Plug-in Hybrid Q4 combineert comfort met sportieve elegantie in onmiskenbare Alfa Romeo-stijl. Voor de stoelbekleding heeft u de keuze uit carbon-stof of lederen stoelen voorin met verwarmings- en ventilatiefunctie.

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Interieur Luidspreker

De 14 krachtige spreakers van het premium Harman Kardon-audiosysteem omringt de inzittenden met een rijke, meeslepende sound voor een subliminale luisterervaring. Download hier de speciale ‘Alfa Romeo Tonale’-playlist en ervaar alvast de sfeer van uw nieuwe Alfa Romeo.

De Tonale Plug-in Hybrid Q4 beschikt over een 6-traps automaat en een uitgebreide reeks diensten special ontwikkeld voor EV’s om de actieradius te optimaliseren, waaronder de E-Save-functionaliteit.

Dankzij innovatieve oplossingen staat de Tonale Plug-in Hybrid garant voor efficiëntie, krachtige prestaties en ongeëvenaard sportief rijplezier.

DISCLAIMER

Afbeeldingen zijn slechts bedoeld ter illustratie. Weergegeven lakkleuren en details kunnen om productietechnische en/of commerciële redenen afwijken of niet beschikbaar zijn. Op sommige afbeeldingen kunnen modelversies, uitvoeringen, opties en/of accessoires zijn weergegeven die alleen op aanvraag en tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.

Technologie

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

De Tonale Plug-in Hybrid Q4 is voorzien van de nieuwste technologische innovaties. Zo loopt hij voorop doordat hij als eerste auto ooit wordt geleverd met een NFT-eigendomscertificaat op basis van blockchaintechnologie. En via de Amazon Alexa Voice-spraakassistent biedt hij toegang tot een ecosysteem van digitale diensten voor een unieke rijervaring.
*Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo’s en handelsmerken zijn eigendom van Amazon.com, Inc of haar dochterondernemingen.

Kies de kleur voor uw Tonale
Motorising

De toekomst van sportief rijplezier

De Tonale Plug-in Hybrid Q4 combineert een traditionele verbrandingsmotor met de kracht van een elektromotor zonder in te leveren op het rijplezier dat alleen een Alfa Romeo kan bieden.

Prestaties

Wendbaar, sportief en verrassend: 280 pk, een acceleratie van 0-100 km/u binnen 6.2 seconden en een topsnelheid van 206 km/u in hybride modus.

Efficiëntie

Geavanceerd en efficiënt: tot 82 km volledig elektrisch rijden en een totale actieradius tot 600 km.

Duurzamer

Een 1.3 liter benzinemotor met turbo gecombineerd met een elektromotor. Rijd duurzamer dankzij een CO2-uitstoot van 26-33g/km en een brandstofverbruik van 1,2L/100 km in de gecombineerde cyclus.

DISCLAIMER

Brandstofverbruik Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 (l/100 km): 1,1 – 1,4; energieverbruik (kWh/100 km): 16,8 – 18,7; CO2-emissie (g/km): 26-32. Dit betreft typegoedkeuringswaarden die zijn bepaald op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure. Deze waarden dienen slechts ter vergelijking en kunnen afwijken van het verbruik onder reële rijomstandigheden afhankelijk van een groot aantal samenhangende factoren, zoals zoals weersomstandigheden en buitentemperatuur, wegconditie, rijstijl, rijsnelheid, gemonteerde opties, type banden, belading, gebruik van voertuigsystemen (airco, verwarming, verlichting, navigatie, audiofuncties), etc.
Het opgegeven elektrisch bereik tot 82 kilometer betreft de actieradius die is vastgesteld op basis van de WLTP-stadcyclus. Het totale rijbereik tot 600 kilometer betreft de actieradius bij gemengd gebruik van de verbrandingsmotor en de elektromotor op basis van de bovengenoemde verbruikswaarden met een volle brandstoftank en een volledig opgeladen accupakket. Laatste update 04-11-2022.

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Nieuws Feed Connect
Alfa Connect Services *

ONLINE DIENSTEN

Via het infotainmentscherm in het dashboard of de My Alfa Connect-app op een gekoppelde smartphone biedt de Tonale Plug-in Hybrid Q4 toegang tot een reeks online diensten die het gebruik van de auto makkelijker en veiliger maken.

* Voor alle nieuwe voertuigen die vanaf 1 mei 2023 worden besteld, is My Assistant inbegrepen in het pakket Connect ONE, waarvan de prijs al is inbegrepen in de prijs van het voertuig. My Remote, My Car, My Navigation en My eCharge zullen deel uitmaken van Connect PLUS dat een specifiek abonnement vereist. Connect PLUS is de eerste 6 maanden zonder bijkomende kosten beschikbaar, vanaf de datum van ingang van de garantieperiode. My Alert en My Wi-Fi blijven ongewijzigd.

Bovendien hebt u dankzij de mobiele app My Alfa Connect toegang tot partneraanbiedingen en verzekeringsvoordelen die zijn gekoppeld aan de telematicagegevens van uw voertuig. klik hier voor meer informatie. Download nu de My Alfa Connect-app en ontdek alle diensten.

    

AFMETINGEN

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Afmetingen

De Tonale Plug-in Hybrid Q4 is 4528 mm lang, 2082 mm breed en 1693 mm hoog. De bagageruimte heeft een maximale inhoud van 385 liter. De auto is leverbaar met velgen van 19- en 20-inch.

De Tonale Plug-in Hybrid Q4 is 4528 mm lang, 2082 mm breed en 1693 mm hoog. De bagageruimte heeft een maximale inhoud van 385 liter.

Originele accessoires
UW DIERBARE BEZITTINGEN ALTIJD DICHTBIJ
Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Mopar Accessoires

Dankzij de Authentic Accesories® van Mopar, zijn in deTonale Plug-in Hybrid Q4 uw dierbaarste bezittingen altijd dichtbij.

Dakdragers
Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Accessoires - Alle Dragers

De dakdragers zijn eenvoudig te bevestigen in de dakrails en hebben een maximaal draaggewicht van 60 kilo.

Fietsdrager
Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Accessoires - Fietsenrek

Vervoer veilig en eenvoudig uw fiets met deze lichtgewicht aluminium fietsdrager.

Skidrager
Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Accessoires - Skirek

Dankzij het antidiefstalslot is de skidrager ideaal voor elke wintersport.

Kofferbakbeschermer
Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Accessoires - Achter Bagageruimte

Houd uw kofferbak schoon en georganiseerd met de kofferbakbeschermer. Hij is ontworpen om de hele laadvloer te bedekken en voorzien van anti-slip. Hierdoor blijven uw bezittingen veilig op hun plek liggen.

DISCLAIMER

Afbeeldingen zijn slechts bedoeld ter illustratie. Weergegeven lakkleuren en details kunnen om productietechnische en/of commerciële redenen afwijken of niet beschikbaar zijn. Op sommige afbeeldingen kunnen modelversies, uitvoeringen, opties en/of accessoires zijn weergegeven die alleen op aanvraag en tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid - Financiële Diensten
Financiering

FINANCIËLE DIENSTEN

Ontdek onze financieringsoplossingen en verzekeringen voor uw nieuwe Alfa Romeo.