DE NIEUWE GUILIA EN STELVIO VERKOZEN TOT MOOISTE AUTO IN HUN KLASSE

Een tijdloos ontwerp is wat onze auto’s altijd onderscheidt van de massa. We zijn dan ook enorm trots dat de lezers van het Duitse automagazine ‘Auto, Motor und Sport’ de nieuwe Alfa Romeo Giulia en Stelvio hebben uitgeroepen tot de mooiste auto’s in hun klasse. Een resultaat dat we niet hadden geboekt zonder het harde werk van ons team en de research van het Centro Stile Alfa Romeo – de locatie waar onze ideeën vorm krijgen en dromen werkelijkheid worden.

Maar liefst 14.500 lezers brachten hun stem uit voor de Autonis Design Awards. Zij kozen uit meer dan 100 auto’s, verdeeld over 12 categorieën. Terwijl de Giulia met 66,4% van de stemmen domineerde in de groep ‘midsized cars’, kon de nieuwe Stelvio rekenen op 39,7% van de stemmen in de categorie ‘large SUV /off-road vehicle’.

Deze bijzondere prestatie onderstreept niet alleen de schoonheid en kwaliteit van onze auto’s, maar laat ook zien dat onze auto’s wereldwijd volop in de belangstelling staan. Wat volgens ons het geheim is van dit succes? De passie waarmee we dagelijks werken aan al onze modellen