ELECTRIC PASSION

Geroemde Italiaanse sportiviteit vol nieuwe energie

Een nieuw elan

Italiaanse sportiviteit en zinderend rijplezier. Het unieke DNA van Alfa Romeo is de katalysator geweest voor een nieuwe interpretatie van elektrisch rijden en markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het merk: dit is de Alfa Romeo Junior Elettrica.

GEMOEDSRUST

Dankzij intelligente laadoplossingen zijn laadsessies met uw Alfa Romeo Junior Elettrica vanaf uw smartphone of smartwatch te beheren bij 600.000 openbare laadpunten in Europa.

STADSE ZIEL

Neem in stilte en zonder stress deel aan het stadsverkeer. Met de nieuwe Alfa Romeo Junior Elettrica behoudt u niet alleen ongehinderd toegang tot milieuzones, maar vindt u ook eenvoudig een parkeerplaats dichtbij uw bestemming.

VOORDELEN

Lagere belastingen, recht op overheidssubsidie en minder onderhouds- en gebruikskosten. De keuze voor een elektrische Alfa Romeo biedt aanzienlijke financiële voordelen.

PRESTATIES

Pure sensaties tijdens iedere rit. De nieuwe Alfa Romeo Junior Elettrica staat garant voor uitstekende rijeigenschappen en buitengewone prestaties. Kortom: sportiviteit van het hoogste niveau.

ALFA ROMEO JUNIOR ELETTRICA

Naast een actieradius tot 410 km (gecombineerde WLTP-cyclus) biedt de nieuwe Alfa Romeo Junior Elettrica een topsnelheid van maximaal 200 km/u (Veloce-uitvoering). Dankzij ondersteuning voor 100 kW DC-snelladen laadt u het batterijpakket van deze compacte elektrische auto in slechts 27 minuten van 20 naar 80% op.

Ontdek alle onze services waarmee uw reiservaring naar een hoger niveau wordt getild.

Uw auto opladen

THUIS LADEN

Met een thuislader laadt u eenvoudig 's nachts het batterijpakket van uw elektrische auto op via het stopcontact en kunt u 's morgens direct vertrekken.
Het maximale vermogen dat een laadoplossing levert, is afhankelijk van de gekozen laadmethode.

 

Standaard stopcontact

 

U kunt uw elektrische auto thuis opladen via het stopcontact met een optioneel verkrijgbare Mode 2-laadkabel. Hiermee laadt u het batterijpakket met een maximaal vermogen van 2,3 kW op via een standaard stopcontact.

​Mode 3-laadkabel

 

Een Mode 3-laadkabel wordt standaard meegeleverd bij uw nieuwe Alfa Romeo Junior Elettrica. Om deze thuis te gebruiken is de installatie van een wallbox vereist. Afhankelijk van uw auto en de gekozen wallbox, is het mogelijk om uw auto binnen 5 uur en 45 minuten van 0 naar 100% bij te laden (bij een vermogen van 11kW).

INSTALLATIE VAN EEN WALLBOX

Free2Move eSolutions biedt een professionele installatieservice om uw easyWallbox of eProWallbox in 4 simpele stappen te installeren volgens de geldende wet- en regelgeving.

    
Uw auto opladen

OPENBAAR LAADPUNT

Het gebruik van openbare laadstations wordt steeds eenvoudiger dankzij de continue uitbreiding van het laadnetwerk.

MY ALFA CONNECT

Met de My Alfa Connect-app krijgt u eenvoudig toegang tot alle connected services van uw Alfa Romeo. Zo is het mogelijk om uw volgende reis op uw smartphone te plannen, terwijl er direct rekening wordt gehouden met de resterende actieradius van uw auto en eventuele laadstops onderweg. De app biedt ook toegang tot de eSolutions Charging-app en biedt mogelijkheden om uw wallbox thuis op afstand te beheren.
 

      

Disclaimer

Gecombineerd energieverbruik van de Alfa Romeo Junior (kWh/100km): 15,0 - 15,5; CO2-uitstoot (g/km): 0. Elektrische actieradius (km): 410 - 398 volgens EU-richtlijn 1999/94. De vermelde waarden zijn bepaald op basis van lopende officiële tests die vereist zijn voor de homologatieprocesure en gemeten volgens de WLTP-cyclus. Dit zijn voorlopige waarden die zijn gemeten tijdens het goedkeuringsproces en dienen nog bevestigd te worden. De vermelde waarden zijn bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden, De cijfers voor het energieverbruik en de CO2-uitstoot kunnen in praktijk variëren, afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden en diverse factoren, zoals opties, temperatuur, rijstijl, snelheid, voertuiggewicht, specifieke uitrusting (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), banden, wegomstandigheden, weer, enz.

De getoonde afbeeldingen dienen alleen ter illustratie. Sommige functies kunnen optioneel zijn en extra kosten met zich meebrengen of tijdelijk niet beschikbaar zijn.

Alfa Romeo Junior Elettrica Veloce is nog niet op de markt. Vanaf juni 2024 is het mogelijk om informatie te ontvangen en de auto te bestellen.