DE NIEUWE ALFA ROMEO
TRIBUTO ITALIANO

Italiaanse passie gevierd in elk detail

Uitvoeringen

Kies uw stijl

1
Plug-in Hybrid 280 PK
TONALE
TRIBUTO
ITALIANO

Exclusief en elegant

Benzine 280 PK
GIULIA
TRIBUTO
ITALIANO

Opvallend en verfijnd

Benzine 280 PK
STELVIO
TRIBUTO
ITALIANO

Sportief en prestatiegericht

EEN EVOLUTIE IN ITALIAANS DESIGN

De Alfa Romeo Tributo Italiano Special Series is de belichaming van moderne Italiaanse stijl en design. Elk detail benadrukt elegantie en dynamiek en weerspiegelt op luxueuze, levendige wijze de passie van Italië.

STELVIO TRIBUTO ITALIANO

Omarm een geheel nieuw gevoel van rijplezier in de Stelvio Tributo Italiano. Deze speciale editie vertegenwoordigt de spanning en precisie die onlosmakelijk verbonden zijn met het DNA Alfa Romeo. Het responsieve rijgedrag en de hoge prestaties bieden een meeslepende rijervaring die de echte liefhebber meteen weet te grijpen.

Het contrasterende dak van de Stelvio Tributo Italiano slaat een brug tussen tijdloos design en moderne verfijning.

De Stelvio Tributo Italiano is voorzien van spiegelkappen met een kleine Italiaanse vlag, een subtiel detail dat de relatie tussen Alfa Romeo en Italiaanse stijl en identiteit onderstreept.

De combinatie van de 21-inch lichtmetalen velgen en rode remklauwen accentueren de sportieve elegantie van de Stelvio Tributo Italiano.

De lederen hoofdsteunen voorin de Stelvio zijn voorzien van een geborduurd logo, een kleine Italiaanse vlag en een ‘Tributo Italiano’-inscriptie.

De rode sierstikels op het dashboard en de deurpanelen vormen een uniek accent in het interieur van de Stelvio Tributo Italiano.

Het actieve veersysteem van de Stelvio Tributo Italiano verbetert de wegligging en zorgt voor wendbaar, responsief en soepel rijgedrag in ieder terrein.

GIULIA TRIBUTO ITALIANO

Deze speciale editie van Alfa Romeo is met zijn slanke, sportieve lijnen de belichaming van Italiaanse stijl en persoonlijkheid.

De Giulia Tributo Italiano is voorzien van een zwart dak, dat contrasteert met de carrosseriekleur.

De spiegelkappen van de Giulia Tributo Italiano zijn voorzien van een kleine Italiaanse vlag. Een subtiel, maar opvallend detail dat de Italiaanse identeit van deze auto extra benadrukt.

De exclusieve donkere, 19-inch ‘Special Series’ lichtmetalen velgen met rode remklauwen versterken de sportiviteit en onderscheidende stijl van de Giulia Tributo Italiano.

De lederen sportstoelen in de Giulia Tributo Italiano zijn afgewerkt met geperforeerde centrale inzetstukken die een subtiele rode tint onthullen. Een uniek en kenmerkend interieurdetail dat de Italiaanse stijl extra benadrukt.

De hoofdsteunen in de Giulia zijn voorzien van een geborduurd embleem, een Italiaanse vlag en ‘Tributo Italiano’-inscriptie, details die elegantie en identiteit in het interieur brengen.

De rode sierstiksels op het dashboard en de deurpanelen vormen een subtiel, maar kenmerkend detail in het interieur van de Giulia Tributo Italiano.

Het actieve veersysteem van de Giulia Tributo Italiano verbetert het weggedrag en staat garant voor een dynamische, responsieve rijervaring vol comfort.

TONALE TRIBUTO ITALIANO

De Tonale Tributo Italiano benadrukt Alfa Romeo's passie voor auto's en is ontworpen voor iedereen die van autorijden houdt. Zijn kenmerkende stijl, unieke details en assertieve look zijn een viering van het pure plezier van reizen, sportiviteit en efficiënte prestaties.

Het sportieve uiterlijk van de Tonale Tributo Italiano wordt extra benadrukt door een bodykit in carrosseriekleur met zwarte accenten. Daarnaast geven de iconisch LED Matrix-koplampen de auto een uniek gezicht en zijn de opvallende rode remklauwen een bewijs van Alfa Romeo’s oog voor stijl, prestaties en Italiaans design.

De Tonale Tributo Italiano Special Series valt op met een contrasterend zwart dak, waarmee het slanke design en de moderne lijnen extra worden benadrukt.

Een subtiele verwijzing naar de Italiaanse roots van Alfa Romeo: de kleine Italiaanse vlag op de spiegelkappen van de Tonale Tributo Italiano.

De 20-inch lichtmetalen velgen met rode remklauwen benadrukken de sportieve uitstraling van de Tonale Tributo Italiano, een speciale editie van Alfa Romeo.

De Tonale Tributo Italiano is leverbaar in verschillende opvallende carrosseriekleuren die de Italiaanse vlag representeren.

De rode sierstiksels in het dashboard en de deurpanelen zijn een subtiel, maar onderscheidend accent in het interieur van de Tonale Tributo Italiano.

De sfeerverlichting in de Tonale Tributo Italiano heeft een uniek carbon design dat het interieur een sportieve uitstraling geeft.

Alfa Connect Services

GRENSVERLEGGENDE CONNECTIVITEIT*

Blijf verbonden met de wereld om u heen, ongeacht uw bestemming. De Alfa Romeo Tributo Italiano Special Series biedt geavanceerde connectiviteit en een breed scala aan technologieën en modern infotainment om dagelijks van te genieten. (Connect ONE, Connect PLUS, My Alert, My Wi-Fi en My Entertainment).

Bovendien heb je dankzij de My Alfa Connect mobile app toegang tot partneraanbiedingen en verzekeringsvoordelen die gekoppeld zijn aan de telematicagegevens van je auto.

    

DISCLAIMER

Brandstofverbruik Alfa Romeo Giulia Tributo Italiano (l/100 km): 8,1 - 5,0; CO₂-uitstoot (g/km): 183 - 130. Waarden bepaald op basis van de WLTP gewogen cyclus, bijgewerkt vanaf 26 september 2022 tijdens pre-approval testactiviteiten en kunnen variëren vóór de definitieve homologatie. De aangegeven waarden zijn voor vergelijkingsdoeleinden.

Brandstofverbruik Alfa Romeo Stelvio Tributo Italiano (l/100 km): 8,9 - 5,7; CO₂-uitstoot (g/km): 202 - 150.Typegoedkeuringswaarden bepaald op basis van de WLTP gecombineerde cyclus, gehomologeerd per 21.11.2022. De vermelde waarden zijn ter vergelijking.

Brandstofverbruik Alfa Romeo Tonale Hybrid Tributo Italiano (l/100 km): 6,3-5,6; CO₂-uitstoot (g/km): 144 -127. Typegoedkeuringswaarden bepaald op basis van de WLTP gecombineerde cyclus, gehomologeerd per 26.05.2022. De vermelde waarden zijn voor vergelijkingsdoeleinden.

Brandstofverbruik Tonale Plug-in Hybrid Tributo Italiano (l/100 km): 1,4 - 1,1; gecombineerd energieverbruik (kWh/100km): 18,7 - 16,8; CO₂-uitstoot (g/km): 33-26. Tot 82 km volledig elektrisch bereik is bedoeld voor de stadscyclus. De totale actieradius is de volledige actieradius die kan worden bereikt door de autonomie van benzine te combineren met de volledige elektrische autonomie in de stadscyclus. Typegoedkeuringswaarden zijn bepaald op basis van de WLTP-cyclus, gehomologeerd vanaf 4.11.2022. De vermelde waarden zijn voor vergelijkingsdoeleinden. Het brandstofverbruik, de CO₂-uitstoot en de actieradius kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden en van verschillende factoren zoals: laadfrequentie, rijstijl, snelheid, specifieke uitrusting, opties, bandenformaat, buitentemperatuur en thermisch comfort aan boord van het voertuig.