ALFA ROMEO: EEN VIERING VAN
113 JAAR HISTORIE EN 100 JAAR VOL PASSIE

Alfisten van over de hele wereld, bedankt!

Een groep Alfa Romeo-fans kwam op 24 en 25 juni samen bij het Museo Storico Alfa Romeo om de 113e verjaardag van het merk te vieren. Onderdeel van het programma waren een symposium, een parade en een speciale speurtocht. Het weekend in Arese was een daverend succes en de perfecte gelegenheid om eer te betuigen aan 100 jaar Quadrifoglio. Dit legendarische embleem werd geboren nadat Ugo Sivocci de Targa Florio wist te winnen achter het stuur van de iconische Alfa Romeo RL. Sinds die overwinning staat de Quadrifoglio niet alleen symbool voor geluk, maar ook voor sportiviteit, succes en bravoure.

Eerder dit jaar eerde Alfa Romeo het roemruchte verleden van de Quadrifoglio al met de exclusieve Quadrifoglio 100° Anniversario Special Series – gelimiteerde modellen van de nieuwe Guilia en Stelvio die konden rekenen op grote belangstelling.

Om de honderdste verjaardag van de Quadrofoglio extra glans te geven, besloten we een flashmob te organiseren: Alfisten die aanwezig waren in Arese reproduceerden dit legendarische symbool met hun eigen geliefde Alfa. Een moment dat we nooit meer zullen vergeten!