Quadrifoglio
100° ANNIVERSARIO

Legendarisch sinds 1923.

GEDURFDE SCHOONHEID IN EEN GELIMITEERDE EDITIE

100 modellen van de Stelvio Quadrifoglio. 100 modellen van de Giulia Quadrifoglio. De Quadrifoglio 100° Anniversario Special Series is een hommage aan de legendarische historie van onze meest sportieve versies van de Giulia en Stelvio door performance en Italiaans design op unieke wijze te combineren.

DISCLAIMER

Quadrifoglio 100º Anniversario zal naar verwachting verkrijgbaar zijn vanaf mei 2023.

Giulia Quadrifoglio 100° Anniversario

De perfecte uiting van Alfa Romeo’s nalatenschap: een eeuw aan geschiedenis komt tot leven in de elegante en gedurfde lijnen van de Giulia Quadrifoglio 100° Anniversario.

Het embleem op de carrosserie van de Giulia Quadrifoglio is opnieuw vormgegeven om de 100° Anniversario van dit legendarische icoon te vieren.

De spiegelkappen van carbonfiber op de Giulia Quadrifoglio 100° Anniversario benadrukken zijn lichtvoetige en sportieve uiterlijk.

De Giulia Quadrifoglio 100° Anniversario is uitgerust met Full-LED Adaptive Matrix 3+3 koplampen voor een optimaal lichtbeeld.

Het sterke contrast tussen de 19 inch velgen van donker aluminium en de goudgespoten remklauwen benadrukken het uitdagende karakter van de Giulia Quadrifoglio 100° Anniversario.

Een geborduurd logo op het dashboard benadrukt het geraffineerde en sterke karakter van de Giulia Quadrifoglio 100° Anniversario.

De elegantie van het interieur in de Giulia Quadrifoglio 100° Anniversario wordt versterkt door de gouden stiksels.

Stelvio Quadrifoglio 100° Anniversario

De puurste expressie van prestaties volgens Alfa Romeo: het aerodynamische design van de Stelvio Quadrifoglio 100° Anniversario is een viering van onze autosporthistorie en laat een glimp zien van onze toekomst.

Het embleem op de carrosserie van de Stelvio Quadrifoglio is opnieuw vormgegeven om de 100° Anniversario van dit legendarische icoon te vieren.

De carbonfiber spiegelkappen op de Stelvio Quadrifoglio 100° Anniversario benadrukken zijn lichtvoetige en sportieve uiterlijk.

De Full-LED Adaptive Matrix 3+3 koplampen op de Stelvio Quadrifoglio 100° zorgen voor een optimaal lichtbeeld.

Het sterke contrast van de 21 inch donker aluminium velgen en de goudgespoten remklauwen benadrukken het uitdagende karakter van de Stelvio Quadrifoglio 100° Anniversario.

Het sportieve Akrapovic uitlaatsysteem met carbon sierstukken (optioneel) staat garant voor een aangrijpend en diep geluid.

Het geborduurde logo op het dashboard benadrukt het geraffineerde en sterke karakter van de Stelvio Quadrifoglio 100° Anniversario.

De elegantie van de Stelvio Stelvio Quadrifoglio 100° wordt versterkt door gouden stiksels in het interieur.

TECHNOLOGIE

DE ULTIEME EVOLUTIE

Technologie en emotie gaan hand in hand in de Quadrifoglio 100° Anniversario Special Series. Geavanceerde technologische oplossingen overtreffen uw hoogste verwachtingen, terwijl een ecosysteem van geïntegreerde digitale diensten bijdraagt aan een ongeëvenaarde rijervaring.

DISCLAIMER

*Voor alle nieuwe voertuigen die vanaf 1 mei 2023 worden besteld, wordt My Assistant opgenomen in het Connect ONE-pakket, waarvan de prijs is inbegrepen in de prijs van het voertuig. My Remote, My Car, My Navigation en My eCharge worden Connect PLUS, waarvoor een specifiek klantenabonnement nodig is. Connect PLUS is beschikbaar zonder extra kosten gedurende de eerste 6 maanden vanaf de begindatum van de garantie. My Alert en My Wi-Fi blijven ongewijzigd.

MOTOR

STOUTMOEDIGE ZIEL

De perfecte combinatie van prestaties, technologie en sportiviteit. De modellen uit de Quadrifoglio 100°Anniversario Special Series zijn voorzien van een 2.9 V6 520-PK brandstofmotor, gekoppeld aan 8-traps automatische versnellingsbak die in racemodus binnen 150 milliseconden schakelt.

DISCLAIMER

Brandstofverbruik Stelvio Quadrifoglio Range (l/100 km): 11,8; CO2-uitstoot (g/km): 267. Waarden bepaald op basis van de WLTP gewogen cyclus, bijgewerkt vanaf 4 april 2023 tijdens pre-approval testactiviteiten en kunnen variëren vóór de definitieve homologatie. De aangegeven waarden zijn voor vergelijkingsdoeleinden..

Brandstofverbruik Giulia Quadrifoglio Range (l/100 km): 10,1; CO₂-uitstoot (g/km): 229 - 228. Waarden bepaald op basis van de WLTP gewogen cyclus, bijgewerkt vanaf 4 april 2023 tijdens pre-approval testactiviteiten en kunnen variëren vóór de definitieve homologatie. De aangegeven waarden zijn ter vergelijking en kunnen vóór de definitieve homologatie variëren De aangegeven waarden zijn ter vergelijking.