Le Mans Classic 2023: de nieuwe Giulia en Stelvio Quadrifogio maken hun debuut

Van 29 juni tot 2 juli kwamen Alfisten van over de hele wereld samen in Monthléry en Le Mans voor de tweede editie van de Alfa Romeo Tribe Days. Tijdens het evenement stonden het honderdjarig bestaan van Quadrifoglio en de 24 uur van Le Mans centraal – de legendarische race die vier keer op rij werd gewonnen door Alfa Romeo. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement.

Op Le Mans Classic 2023 kregen bezoekers de mogelijkheid om klassieke auto’s, high-performance modellen en speciale edities te bewonderen. Op het iconische Circuit de la Sarthe stalen de nieuwe Guilia en Stelvio Quadrifoglio de show. Deze twee modellen maakten hun debuut en zijn een nieuw hoofdstuk van Italiaanse sportiviteit, waarin traditie en innovatie samenkomen.

Verder waren er tijdens de Tribe Days speciale evenementen georganiseerd voor de Alfisten. Daarnaast konden zij genieten van spannende rijervaringen. In het programma van Tribe Days stond dan ook drie dagen lang de pure passie voor Alfa Romeo centraal.