Zakelijk rijden met Alfa Romeo Business

Zakelijk rijden met Alfa Romeo Business
  • BUSINESS-MODELLEN
  • business
  • business-center
  • LinkedIn
  • ZAKELIJKE DIENSTEN

BUSINESS-MODELLEN

Alfa Romeo biedt een reeks Business-modellen die precies aansluiten op de behoeftes van zakelijke rijders.

Modellen die zich onderscheiden in veiligheid, stijl en technologie. En natuurlijk met minimale emissies, zodat u verzekerd bent van een lage bijtelling.

PROEFRIT

Mito Business Super

De Mito Business is standaard onder andere uitgerust met 16-inch stalen velgen, airconditioning, stuurwiel voorzien van lederen bekleding en audio bediening, Alfa Romeo D.N.A, Cornering Brake Control. Dynamic Steering Torque, Q2- Elektronisch sperdifferentieel en UconnectTM 5" Navigatie incl. DAB radio Bluetooth®/AUX/USB. De Mito Business Super is gebaseerd op de Mito Super plus UconnectTM 5" navigatie incl. DAB radio Bluetooth®/AUX/USB.

PROEFRIT

GIULIETTA BUSINESS (Super)

De Giulietta Business is standaard onder andere uitgerust met 16” Lichtmetalen velgen ‘Giulietta’, airconditioning, Lederen stuurwiel met audio- en telefoonbedieningstoetsen, Buitenspiegels in carrosseriekleur, tweekleurige bekledingsstof zwart/lichtgrijs, Alfa Romeo D.N.A, Start&Stop-system, Cruise Control, Q2- Elektronisch sperdifferentieel en UconnectTM 6,5" Navigatie incl. Bluetooth®/AUX/USB. De Mito Business Super is gebaseerd op de meer complete Giulietta Super plus o.a. lederen bekleding en Pack Visibility.

PROEFRIT

STELVIO BUSINESS

Stelvio is uniek in zijn categorie: een meesterwerk van technologie en stijl, die het rijplezier van een authentieke Alfa Romeo combineert met de veelzijdigheid, comfort en laadvermogen van een traditionele SUV.  Standaard bevat de Stelvio o.a.: 17“ lichtmetalen velgen, navigatiesysteem met 6,5" scherm, 35W Bi-Xenon koplampen met AFS, lederen stuurwiel en Hi-Fi audio systeem met 8 luidsprekers. Plus, voor maximale veiligheid: Forward Collision Warning (FCW), Autonomous Emergency Brake (AEB), Integrated brake system (IBS), Lane Departure Warning (LDW) en Cruise Control. Ideaal voor de zakelijke rijder.

PROEFRIT

GIULIA BUSINESS (Super)

Puur rijplezier van Alfa Romeo met ongeëvenaarde prestaties en efficiency. 

De Giulia Business is standaard onder andere uitgerust met 16-inch lichtmetalen velgen, cruise control, elektrisch verwarmbare en inklapbare buitenspiegels, parkeersensoren achter en Alfa™ Connect NAV-infotainmentsysteem met navigatie en 6,5-inch touchscreen. Bovendien beschikt hij daarnaast over een breed pakket veiligheidsvoorzieningen, waaronder FCW, AEB met voetgangerherkenning, IBS en LDW. De Giulia Business Super is gebaseerd op de Giulia Business plus onder meer parkeersensoren vóór en achter en Connect 6,5 Infotainmentsysteem incl Navigatie/Radio en Bluetooth®.

PROEFRIT
  • BUSINESS-MODELLEN
  • Mito Business (Super)
  • GIULIETTA BUSINESS (SUPER)
  • STELVIO BUSINESS
  • GIULIA BUSINESS (SUPER)
business

MKB

1-49 voertuigen

Alfa Romeo biedt speciale oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf, btw-plichtige freelancers en zzp'ers, handelsagenten, vertegenwoordigers, consultants, verzekeringsadviseurs en andere zelfstandigen die veel op weg zitten. Daarnaast komt Alfa Romeo met gunstige voorwaarden tegemoet aan de specifieke mobiliteitsbehoeftes van onder andere rijschoolhouders, zelfstandige taxi- en privéchauffeurs, non-profit-organisaties en overheidsdiensten.

OFFERTE AANVRAGEN

GROTE BEDRIJVEN

50+ wagenpark

Alfa Romeo biedt grote bedrijven maatwerkoplossingen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Bedrijven met een vloot van meer dan vijftig voertuigen kunnen terecht bij de divisie Fleet & Business als partner voor alle merken van de FCA Group. Leaserijders die op zoek zijn naar een unieke rijervaring kunnen hun auto uitzoeken uit het aanbod dat Alfa Romeo speciaal voor hen heeft samengesteld.

OFFERTE AANVRAGEN

AUTO VAN DE ZAAK

Uw auto, vele voordelen

Bij het kiezen van uw auto van de zaak gaan uw wensen niet altijd hand in hand met uw mogelijkheden. Met de Alfa Romeo modellen verandert dat. De business modellen bieden uitstekende specificaties met de zakelijke gebruiker in gedachten. Functies zijn onder meer cruise control, climate control, parkeersensoren, U-Connect infotainment-systeem met Bluetooth, maar afhankelijk van uw modelkeuze ook luxueuze bekleding van leder en stof en details zoals een dubbel verchroomd uitlaatsierstuk en aluminium dorpellijsten. 

OFFERTE AANVRAGEN
business-center

ALFA ROMEO DEALERS

Alfa Romeo dealernetwerk: de perfecte business partner voor professionals als u

Het Alfa Romeo dealer is de perfecte partner om u te informeren en oriënteren op het zakelijk rijden van een Alfa Romeo. Onze verkoopadviseurs kunnen u helpen bij het kiezen van een model en een financieringsoplossing die het beste aan uw behoeftes beantwoordt. Daarnaast kunt u rekenen op andere services, zoals een punctuele aflevering en 24-uurs pech- en mobiliteitshulp. Zoek uw dichtstbijzijnde dealer. Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen.

ZOEK DEALER

BLIJF OP DE HOOGTE

VOLG FCA FLEET & BUSINESS OP LINKEDIN

FCA Fleet & Business heeft een pagina op LinkedIn aangemaakt om makkelijker met u in contact te komen. U vindt hier aanbiedingen en informatie over onze producten en diensten en kunt suggesties doen, uw mening geven of ervaringen uitwisselen met anderen.

Kijk voor meer informatie op Kijk voor meer informatie op
MEER INFORMATIE
ZAKELIJKE DIENSTEN

ZAKELIJKE DIENSTEN

Alfa Romeo biedt ondernemers en andere zakelijke klanten een volledig pakket om te voorzien in hun mobiliteitsbehoeftes.
Via onze partners bieden wij flexibele financierings- en leasingproducten die het mogelijk maken een Alfa Romeo uit te zoeken die perfect bij uw budget en eisen past. En als u exact wilt weten waar u qua kosten aan toe bent zonder verrassingen achteraf, kunt u kiezen uit diverse onderhoudscontracten en opties voor uitbreiding van de standaard fabrieksgarantie. Voor onderhoud en reparatie beschikken wij over een netwerk van meer dan 6000 dealers en 10.000 erkende werkplaatsen verspreid over heel Europa die u voor u klaar staan om uw mobiliteit te waarborgen.