MENU – ZAKELIJK RIJDEN
  • ZAKELIJKE MODELLEN
  • BEDRIJFSTYPEN
  • ALFA ROMEO DEALERS
  • LinkedIn
  • ZAKELIJKE DIENSTEN

ZAKELIJK RIJDEN

Alfa Romeo biedt een reeks van modellen die precies aansluiten op de behoeftes van zakelijke rijders.

Stuk voor stuk modellen die zich onderscheiden in veiligheid, stijl en technologie. En natuurlijk met minimale emissies, zodat u verzekerd bent van een zo laag mogelijke bijtelling.

PROEFRIT

GIULIA

De Giulia is standaard onder andere uitgerust met: Alfa™ 6,5” Connect-Infotainmentsysteem incl. radio/Bluetooth®/Aux/USB/DAB, audio systeem met 8 speakers, 3,5” TFT kleurendisplay, stuurwiel met audio-/telefoonbedieningstoetsen en startknop, regen- en lichtsensor en cruise control.

De Giulia Super beschikt daarnaast standaard over 17" lichtmetalen velgen, navigatie en parkeersensoren achter.

PROEFRIT

STELVIO

De Stelvio is standaard onder andere uitgerust met: 17” lichtmetalen velgen, Alfa™ 6,5” Connect-Infotainmentsysteem incl. radio/Bluetooth®/Aux/USB/DAB, audio systeem met 8 speakers, 3,5-inch TFT kleurendisplay, regen- en lichtsensor, cruise control en parkeersensoren.

De Stelvio Super beschikt daarnaast standaard over 18” lichtmetalen velgen en Alfa™  6,5” Connect-Infotainmentsysteem incl. navigatie/radio/Bluetooth®/Aux/USB/DAB.

PROEFRIT
  • ZAKELIJK RIJDEN
  • GIULIA
  • STELVIO
BEDRIJFSTYPEN

MKB

1-49 voertuigen

Alfa Romeo biedt speciale oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf, btw-plichtige freelancers en zzp'ers, handelsagenten, vertegenwoordigers, consultants, verzekeringsadviseurs en andere zelfstandigen die veel op weg zitten. Daarnaast komt Alfa Romeo met gunstige voorwaarden tegemoet aan de specifieke mobiliteitsbehoeftes van onder andere rijschoolhouders, zelfstandige taxi- en privéchauffeurs, non-profit-organisaties en overheidsdiensten.

OFFERTE AANVRAGEN

GROTE BEDRIJVEN

50+ wagenpark

Alfa Romeo biedt grote bedrijven maatwerkoplossingen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Bedrijven met een vloot van meer dan vijftig voertuigen kunnen terecht bij de divisie Fleet & Business als partner voor alle merken van de FCA Group. Leaserijders die op zoek zijn naar een unieke rijervaring kunnen hun auto uitzoeken uit het aanbod dat Alfa Romeo speciaal voor hen heeft samengesteld.

OFFERTE AANVRAGEN

AUTO VAN DE ZAAK

Uw auto, vele voordelen

Bij het kiezen van uw auto van de zaak gaan uw wensen niet altijd hand in hand met uw mogelijkheden. Met de Alfa Romeo modellen verandert dat. Het snel groeiende gamma biedt de zakelijke rijder uitstekende specificaties. Te denken valt onder meer aan cruise control, climate control, parkeersensoren en het U-Connect infotainment systeem met Bluetooth. Afhankelijk van uw modelkeuze beschikt u tevens over luxueuze bekleding van leder en stof en verschillende stijlvolle details zoals een dubbel verchroomd uitlaatsierstuk en aluminium dorpellijsten.

OFFERTE AANVRAGEN
ALFA ROMEO DEALERS

ALFA ROMEO DEALERS

Alfa Romeo dealernetwerk: de perfecte business partner voor professionals als u

Het Alfa Romeo dealernetwerk is de perfecte partner om u te informeren en oriënteren op het zakelijk rijden van een Alfa Romeo. Onze verkoopadviseurs kunnen u helpen bij het kiezen van een model en een financieringsoplossing die het beste aan uw behoeftes beantwoordt. Daarnaast kunt u rekenen op andere services, zoals een punctuele aflevering en 24-uurs pech- en mobiliteitshulp. Zoek uw dichtstbijzijnde dealer. Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen.

ZOEK DEALER

BLIJF OP DE HOOGTE

VOLG FCA FLEET & BUSINESS OP LINKEDIN

FCA Fleet & Business heeft een pagina op LinkedIn aangemaakt om makkelijker met u in contact te komen. U vindt hier aanbiedingen en informatie over onze producten en diensten en kunt suggesties doen, uw mening geven of ervaringen uitwisselen met anderen.

Krijg meer informatie over Krijg meer informatie over
MEER INFORMATIE
Kijk voor meer informatie op Kijk voor meer informatie op
MEER INFORMATIE
ZAKELIJKE DIENSTEN

ZAKELIJKE DIENSTEN

Alfa Romeo biedt ondernemers en andere zakelijke klanten een volledig pakket om te voorzien in hun mobiliteitsbehoeftes.
Via onze partners bieden wij flexibele financierings- en leasingproducten die het mogelijk maken een Alfa Romeo uit te zoeken die perfect bij uw budget en eisen past. En als u exact wilt weten waar u qua kosten aan toe bent zonder verrassingen achteraf, kunt u kiezen uit diverse onderhoudscontracten en opties voor uitbreiding van de standaard fabrieksgarantie. Voor onderhoud en reparatie beschikken wij over een netwerk van meer dan 6000 dealers en 10.000 erkende werkplaatsen verspreid over heel Europa die u voor u klaar staan om uw mobiliteit te waarborgen.