QUADRIFOGLIO.
ALLEEN VOOR DURFALS

Een embleem dat is voorbehouden aan de sportiefste modellen van Alfa Romeo.

HET SYMBOOL VAN COMPROMISLOZEPRESTATIES

Dankzij innovatie en door lering te trekken uit onze prestaties representeren de Giulia Quadrifoglio en de Stelvio Quadrifoglio de essentie van sportiviteit en rijplezier volgens Alfa Romeo. Lichte materialen en de uitzonderlijk sterke 2.9 V6 bi-turbo met 510 PK staan garant voor de perfecte balans tussen gewicht en prestaties.

QUADRIFOGLIO 100° ANNIVERSARIO

DE VIERING VAN EEN ICOON

15 april 1923 staat gegrift in de gedachten en harten van Alfa Romeo-fans wereldwijd en in onze racehistorie in het bijzonder. Nu, een eeuw later, vieren we onze historie met een nieuw model dat een embleem draagt dat special voor deze gelegenheid is ontworpen.

GIULIA QUADRIFOGLIO

Ontdek de kracht van de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Zijn compromisloze prestaties, een perfecte balans en de rechtstreekse verdeling van koppel en kracht stellen alles in het werk om je zintuigen te prikkelen.

STELVIO QUADRIFOGLIO

Ervaar de ultieme beleving van rijplezier in de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio: pure kracht en innovatie zijn perfect in balans met zijn verfijnde elegantie en prikkelt daardoor al uw zintuigen en emoties.