Quadrifoglio
  • GELIMITEERDE OPLAGE
  • EEN SPECIALE BAND
  • KRACHT EN EMOTIE IN PERFECTE BALANS
  • HOOGWAARDIGE MATERIALEN EN ERGONOMISCHE PERFECTIE
  • GALERIJ

GELIMITEERDE OPLAGE

Ter gelegenheid van Alfa Romeo's terugkeer op de Formule 1-circuits, brengt het merk twee speciale Limited Edition-modellen uit: de Giulia Quadrifoglio en Stelvio Quadrifoglio 'Alfa Romeo Racing'. Beide auto's vormen een eerbetoon aan Alfa Romeo's glorieuze verleden in de autosport.

EEN SPECIALE BAND

EEN SPECIALE BAND

De witte lakkleur Bianco Trofeo met vloeiende striping in karakteristiek rood Rosso Competizione zijn rechtstreeks overgenomen van de auto waarmee Alfa Romeo dit jaar in de Formule 1 rijdt: de C38. Ook de royale toepassing van carbon voor diverse exterieurdetails is geïnspireerd op deze bolide.

KRACHT EN EMOTIE IN PERFECTE BALANS

KRACHT EN EMOTIE IN PERFECTE BALANS

De exclusieve titanium Akrapovič-uitlaat produceert een diepe grom die rechtstreeks afkomstig is uit het hart van beide Alfa Romeo Racing-modellen: de geheel uit aluminium vervaardigde en specifiek getunede 2.9 V6 bi-turbomotor van 520 pk/375 kW.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN EN ERGONOMISCHE PERFECTIE

HOOGWAARDIGE MATERIALEN EN ERGONOMISCHE PERFECTIE

Als exclusieve pronkstukken van Alfa Romeo's technologische en mechanische expertise worden de 'Alfa Romeo Racing'-edities van de Giulia Quadrifoglio en Stelvio Quadrifoglio slechts in een beperkte oplage gebouwd. Hun race-karakter komt onder andere tot uiting in de toepassing van een titanium uitlaatsysteem, carbon-keramische remschijven en lichtgewicht Sparco-sportstoelen met carbon buitenschaal, wat samen voor een significante gewichtsbesparing van 28 kg ten opzichte van de standaardversies van de Giulia en Stelvio Quadrifoglio zorgt.

GALERIJ